Retete

  • friptura de curcan


    Se curata pasarea, se goleste de intestine si se parleste pe flacara mare. Dupa ce nu mai are puf, se freaca usor cu malai, se spala cu multa apa rece si se sareaza pe dinauntru si pe dinafara. Se... »


  • File de curcan in sos spumant


    Fileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se lasa sa se patrunda vreo 20 de minute in cuptorul preincalzit la 210... »


  • Retete delicioase cu carne de porc si de pui


    Carnea de porc este temelia celor mai bune fripturi. Dar, de cele mai multe ori, o preparam in acelasi fel, dupa retetele pe care le-am invatat de la bunica si mama noastra. Nu spun ca nu sunt... »


    Retete delicioase cu carne de porc si de pui
  • Piure de dovleac


    Este o garnitura foarte rafinata, potrivita pentru friptura de pui si curcan.Ingrediente si cantitati: circa 500 grame de dovleac bine copt2 cartofi100 de grame de unt1 cana cu lapte... »


    Piure de dovleac
  • Bucate alese, de Paste


    Pe langa traditionalele oua rosii si cozonacul care sunt nelipsite de pe masa de Paste, iti oferim si noi cateva retete utile care speram sa te ajute sa ai un Paste cat mai fericit.Salata de... »


    Bucate alese, de Paste
  • Rulada de curcan umpluta


    Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si faina. Pieptul spalat si sters se taie in lungime... »


    Rulada de curcan umpluta
  • Piftie de gasca sau curcan


    Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe apa sa fiarba, se curata de spuma cu o lingura, dupa care se da la foc... »


  • curcan la cuptor


    Curcanul se curata, se spala, se sareaza si se lasa o ora. Apoi se infasoara in felii de slanina, se leaga cu ata, se pune in tava cu un pahar de apa si se introduce in cuptorul cald, la foc... »


  • Pui cu ciuperci si masline


    Ceapa impreuna cu morcovii se toaca marunt, cartofii se taie felii subtiri, rosiile oparite se decojesc si se taie sferturi, ciupercile se taie julien, patrunjelul se toaca marunt iar maslinele se... »


  • Blanchet de pui


    Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu zarzavat si sare. Se spumeaza si dupa ce carnea a fiert, se da vasul la o... »


  • Muschi de porc impanat


    Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se umplu cu cabanos si unul cu morcovi. Cu ajutorul... »


  • Limba de vita cu caise


    Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime. Cascavalul se rade, iar galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un vas... »


  • Filetto alla gorgonzola


    Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins. Intr-o tigaie se topeste untul, se... »


  • Filetto Vorvonoff si curry


    Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele, sarea si... »


  • Muschi de vita Wellington


    Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cuptor, pe ambele parti, astfel incat mijlocul sa... »


  • Muschi de vita umplut


    Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii... »


  • Tocanita de miel in stil rustic


    Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumatati, rosiile se impart in opt iar telina se taie... »


  • Legume cu antricot de vita


    Antricotul se taie in 4 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ceapa se taie marunt, ardeii se taie fasii, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare, ouale se fierb pana ajung de... »


  • Crap la cuptor cu sos scordolea


    Se curata, se spala si se portioneaza crapul fara cap. Se sareaza feliile, se ung cu ulei si apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se introduc in cuptorul incins, unde se lasa la copt,... »


  • Piept de curcan cu garnitura de pere


    Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in contact cu tigaia.se intoarce si se mai prajeste 3... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda