Retete

  • Sos de masline si ciuperci cu muschi de vaca


    Muschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga slanina taiata bucatele, dupa care se asaza vasul pe foc mic. Cand s-a... »


  • Rulada cu carne si sos de ciuperci


    Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la calit in 50 gr unt sau untura si se amesteca... »


  • Antricot de porc cu capere


    Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaza, pipereaza si se acopera vasul cu un capac. Se... »


  • Cotlete de porc la gratar cu sos picant


    Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un capac si se lasa pe foc mic. Se baga vasul la... »


  • Cotlete de porc la gratar


    Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul se infierbanta si se unge cu ulei ca sa nu se lipeasca carnea. Cotletele... »


  • friptura de porc combinata


    Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un strat de carne tocata apoi un rand de felii de... »


  • Tochitura moldoveneasca


    Fleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se rumeneste carnea. »


  • Tochitura moldoveneasca


    Fleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se rumeneste carnea. »


  • Cotlet de porc pe pat de varza dulce


    Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se pune untul pe foc, intr-un vas, se adaga otet,... »


  • Mancare de carne de porc cu varza dulce


    Carnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la rumenit. Se curata varza de primul rand de frunze, se taie in doua, se... »


  • Sarmale moldovenesti din carne de porc


    Se spala bine varza si se pune sa stea in apa calda. Carnea se trece prin masina de tocat, iar ceapa se toaca marunt. Se pune cu 4 linguri de ulei intr-un vas, pe foc mic. Intre timp, orezul se... »


  • friptura de porc cu cartofi inabusiti


    Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit, pana se patrund cu... »


    Friptura de porc cu cartofi inabusiti
  • Ficat de pui lionez


    Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi in 50 ml ulei si se scot separat. In uleiul... »


  • Ficatei picanti


    Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa fie pus pe foc vasul. Se scurge apoi, se... »


  • Blanchet de pui


    Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu zarzavat si sare. Se spumeaza si dupa ce carnea a fiert, se da vasul la o... »


  • Muschi de porc impanat


    Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se umplu cu cabanos si unul cu morcovi. Cu ajutorul... »


  • Limba de vita cu caise


    Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime. Cascavalul se rade, iar galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un vas... »


  • Muschi de vita Wellington


    Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cuptor, pe ambele parti, astfel incat mijlocul sa... »


  • Musaca din cartofi si carne


    Cartofii se taie rondele, ceapa se taie marunt iar cascavalul si morcovii se rad. Rondelele de cartofi se inabusa la cuptor in 50 ml ulei si putina apa. Separat, in restul de ulei, se caleste... »


  • Muschi de vita umplut


    Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda