Retete

  • piftie de porc


    Picioarele, urechile si soricul se oparesc, se parlesc, se rad cu cutitul si se spala in mai multe ape caldute pana raman perfect curate. Se pun la fiert, impreuna cu rasolul, in apa rece cu... »


    Piftie de porc
  • Reteta de piftie Racita la Frigider


    Puneti la fiert pe aragaz bucatile gelatinoase de porc, impreuna cu 1 lingurita de sare. Este foarte important ca acestea sa fiarba foarte bine, altfel piftia nu se va inchega. Peste o ora si... »


  • Mancaruri de sarbatoare, cu peste


    La sfarsitul acestei saptamani o sarbatoare mare te indeamna sa mananci peste pe saturate. Duminica 28 martie sunt Floriile, sau Intrarea lui Iisus in Ierusalim. Zi de mare bucurie la inceputul... »


    Mancaruri de sarbatoare, cu peste
  • piftie de crap


    Trebuie sa incerci aceasta reteta veche, lipoveneasca. Pe langa faptul ca este usor de facut este un fel de mancare foarte elegant.Ingrediente: 1 kilogram de peste, de prefarat intreg, doi morcovi,... »


    Piftie de crap
  • piftie de porc


    Nicio masa traditionala de sarbatori nu este completa fara piftie. Preparata cu mult usturoi, va fi delicioasa! Reteta pe care v-o prezentam este preluata din volumul "Bucate, vinuri si... »


    Piftie de porc
  • Crema de zahar ars


    Acest desert rafinat pe cat este de simplu pe atat este de gustos si indragit de toata lumea. Imi aminteste cu drag de copilarie atunci cand bunicile noastre ne pregateau vestitele placinte cu mere... »


    Crema de zahar ars
  • Tort crema de zahar ars


    Intr-o cratita incapatoare (eu il fac in cratita de Teflon ca nu se lipeste deloc) se pun cele 150 gr. zahar pe focul cel mai mic la aragaz. Se amesteca cu o lingura de lemn pana cand se topeste... »


    Tort crema de zahar ars
  • Coltunasi cu branza telemea si cartofi


    Faina se amesteca impreuna cu drojdia dizolvata in lapte, zaharul, oul, sarea si untul topit. Se amesteca si se pune aluatul la dospit. Separat, se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat... »


  • piftie din carne de porc


    Am fiert in oala cu presiune doua picioare de porc si o bucata mai mare de carne fara grasime. Am pus piper, boabe si foi de dafin. Dupa o ora jumate am oprit focul si am pus doua pliculetze de... »


  • Ceapa umpluta cu carne


    Se curata ceapa, se taie partea de jos ceva mai adanc ca de obicei, se pastreaza coditele. Se pune la fiert in apa clocotita/ cu sare. Se scoate atunci cand ceapa, stransa cu mana, se desface in... »


  • piftie din cap de porc


    Capul de porc se spala bine, apoi se opareste si se spala din nou. Se indeparteaza ratul. Limba se fierbe intreaga si apoi se scoate, se raceste si se curata de pielita, dupa care se taie in... »


  • Friptura impanata din carne de vaca


    Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu catei de usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Carnea astfel pregatita se pune intr-o tava cu ulei, cimbru si restul... »


  • Rasol frantuzesc


    Se curata puiul, se tine pe flacara mare, se freaca cu malai si se spala bine. Se goleste de intestine si se pune intreg sa fiarba impreuna cu un rasol de vaca si o bucata de costita afumata. Se... »


  • Rasol cu sos unguresc


    Se curata rasolul de oasele mici care raman cand se sparge osul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe o ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa curatat si... »


  • Drob de miel


    Se fierbe carnea separat, se taie felii subtiri si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate marunt cu lama unui cutit ascutit. Amestecul se sareaza si se pipereaza... »


  • piftie de pasare


    Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand apa incepe sa fiarba se curata de spuma si se la foc mic. Dupa o ora se... »


  • piftie din cocos


    Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fiarba foarte incet, fara sa clocoteasca cu... »


  • piftie de gasca sau curcan


    Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe apa sa fiarba, se curata de spuma cu o lingura, dupa care se da la foc... »


  • piftie de porc


    Carnea bine spalata, se pune la fiart impreuna cu o ceapa curatata si taiata in doua. Se lasa la fiert pe foc mic. Se curata spuma, dupa care se adauga piperul, foaia de dafin, sarea si se lasa din... »


  • Tocana de pui


    Carnea de pui se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se toaca amrunt, ardeii se taie fasii subtiri, iar rosiile oparite se curata de coaja si se seminte. Se inabusa bucatile de pui cu putina... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda