Retete

  • Papricas de iepure cu galuste


    Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana cand capata o culoare aurie, turnam apa si cand... »


  • Miel cu rozmarin


    Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider. Ziua urmatoare il scoatem din ulei, se... »


  • Gulii umplute


    Scoate miezul guliilor curatate si spalate. Amesteca carnea cu oul, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si orez. Cu aceasta umplutura umple guliile. Pune miezul scos din gulii intr-un vas, peste... »


  • Gulas secuiesc


    Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adauga smantana si se fierbe timp de cateva minute.... »


  • Tocanita din piept de pui cu maghiran


    Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei. Se adauga carnea de pui, se prajeste pana se albeste. Se presara cu boia si se stinge cu... »


  • Ardei umpluti


    Se taie varful ardeilor si se inlatura samburii. Se fierb putin in apa. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga grisul si se mai prajeste 2-3 minute. Se adauga carnea... »


  • pui cu lamaie


    Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se toarna 100-200 ml smantana. Adaugati cateva felii... »


  • Tocana de pui cu smantana


    Se ia pieptul de pui se spala, se tai cubulete si se pune intr-un bol mai mare. Se taie lamaia in 2 si se picura zeama pe pui. Se pune la fiert 1/5 litri de apa si se pun cuburile de supa(de... »


  • Muschi de vaca cu ciuperci


    Muschiul se sterge cu un prosop curat si se prajeste in ulei incins cate patru minute pe fiecare parte. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc ciupercile. Se curata ciupercile de partea... »


  • Ragout din resturi de friptura


    Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga o lingura de faina desfacuta in apa rece si se lasa zece minute pe foc mic. Se... »


  • Tocanita de manzat


    Carnea se spala, se curata de pielite, se taie felii potrivit de mari, care se prajesc in ulei incins. Cand s-au rumenit bine, se scot feliile de carne si se lasa pe o farfurie. In uleiul ramas se... »


  • Rasol cu sos unguresc


    Se curata rasolul de oasele mici care raman cand se sparge osul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe o ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa curatat si... »


  • Chiftele marinate cu tarhon


    Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o... »


  • Cotlete rusesti


    Carnea se amesteca cu ceapa calita in unt si cu franzela inmuiata in lapte si faramitata bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se fac cotlete din acest amestec, se dau prin pesmet si se... »


  • Vinete umplute cu carne


    Speli vinetele si le tai cozile, apoi le pui sa fiarba cinci minute in apa care clocoteste. In apa pui si o lingurita de sare. Le scoti, le scobesti la mijloc, si le lasi sa se scurga. Carnea o... »


  • Sarmale cu varza acra


    Se curata carnea de pielite, se taie felii si se da prin masina de tocat impreuna cu cepele curatate si cartofii curatati si spalati in mai multe ape. Se adauga orezul ales si spalat, se sareaza si... »


  • Sarmale in foi de vita


    Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat apoi se amesteca intr-o farfurie adanca cu un cartof si doua cepe mari trecute prin masina. Peste amestec se pune bulion sau se taie cateva... »


  • Varza umpluta


    Varza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea tare, se aleg numai foile mari si subtiri. Carnea tocata, impreuna cu... »


  • Ceapa umpluta cu carnati


    Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, se taie felii lungi de 10 cm si se frig pe gratar. Ceapa se pune sa clocoteasca in apa cu sare sase minute, apoi se scoate, se goleste de miez... »


  • Inima cu smantana


    Se spala inima, se curata de zgarciuri, se taie felii groase de 2-3 cm si se asaza in strat subtire cu unt si o ceapa tocata. Se pune alt strat de felii de inima, se acopera cu ceapa tocata sau... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda