Retete

  • Ficat cu orez


    Ficatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se pune in strat subtire intr-o forma unsa cu ulei. Peste feliile de ficat se aseaza un strat de... »


  • Rinichi cu smantana


    Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa tocata marunt, intr-o ceasca de ulei fierbinte, adaugandu-se putina apa... »


  • Ciulama cu carne


    Se fierbe cateva ore ugerul. Zarzavatul de supa se adauga in oala dupa doua ore de fierbere. Cand este fiert, ugerul se taie felii subtiri, se lasa pe o farfurie, timp in care se pregateste o... »


  • Maduvioare cu sos alb


    Se curata maduvioarele, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se clocotesc in apa cu sare zece minute, apoi se scot si se pun in sos alb facut din unt, faina si lapte dulce. Sosul se acreste cand... »


  • Sarmale din carne de curcan


    Se scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o ceapa tocata fin, cartoful dat pe razatoare, verdeata tocata, o lingura de... »


  • Ciulama din carne de gaina


    Se curata gaina, se spala in mai multe ape si se pune sa fiarba intr-un vas descoperit cateva ore. La jumatatea timpului de fierbere se adauga in supa zarzavatul curatat si spalat si sarea... »


  • Anghemacht din carne de pasare


    Se spala carnea, se pune impreuna cu maruntaiele de gaina curatate si spalate in mai multe ape sa fiarba intr-un vas acoperit o ora. Se scoate carnea si se scurge, se Iasa pe o farfurie. Separat se... »


  • pui cu conopida


    Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se sareaza putin si se pun... »


  • pui Hamilton infasurat in bacon si umplut cu cartofi si salvie


    Preincalziti cuptorul si o tava pentru copt de marime adecvata, la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Fierbeti cartofii in apa cu sare pana cand sunt aproape facuti. Scurgeti-i si lasati-i la racit,... »


  • Piept de pui rulat in aluat


    Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Tocati ciupercile — jumatate din cantitate mai mare, cealalta jumatate mai fin. Puneti intr-o tigaie incinsa vreo 2 linguri de ulei de... »


  • Carne de vita cu sos alb


    Se taie muschiul de vita felii medii, se unge cu unt, se stropeste cu vin, se freaca cu zahar pe toata suprafata si apoi se lasa la frigider 10 minute. In acest timp, se curata cartofii, se taie... »


  • Clatite umplute la cuptor


    Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite). Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei. Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata... »


    Clatite umplute la cuptor
  • pui cu smantana si ciuperci


    Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajesc ciupercile care au fost taiete iar cand au... »


    Pui cu smantana si ciuperci
  • pui cu sos alb si ciuperci


    Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si ciupercile felii subtiri. Pulpele se fierb in apa si se scot. Separat calesti ardeiul... »


    Pui cu sos alb si ciuperci
  • pui cu smantana si taitei de casa


    Puiul se fierbe in apa cu sare, apoi se transeaza. Separat se calesc cele 4 linguri de faina in untdelemn si se stinge totul cu zeama de la puiul fiert. Cind faina a fiert, se adauga smintina,... »


  • Broaste cu sos alb


    Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas cu unt fierbinte, pe foc mic. Intre timp se... »


  • Ficatei de pui cu ciuperci


    Ciupercile se spala in cateva ape, dupa care se taie felioare si se pun la calit impreuna cu o ceapa tocata marunt in 25 gr unt. Cand incep sa se rumeneasca se toarna vinul, se adauga mararul tocat... »


  • pui la frigare


    Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de mujdei cu sare. Se tine pe foc pana se... »


  • pui umplut, cu sos de mustar


    Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu tarhon, cu sare, piper si cateva ciuperci. Se... »


  • Mancare de pui cu fasole verde


    Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, pe un foc mic. Se adauga cate putina apa si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda