Retete

  • Tocanita de pui


    Tocanita de pui si tocanita de vita sunt doua preparate culinare deosebit de gustoase si usor de preparat. Tocanita de pui este de multe ori preferata tocanitei de vita din cauza timpului de... »


    Tocanita de pui
  • pui cu dovlecei rasi


    1. Cureti ceapa si dovleceii de coaja. 2. Dai dovleceii pe razatoarea mare. 3. Incingi uleiul intr-o tigaie si rumenesti pieptii de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. 4. Ii sarezi, ii piperezi,... »


  • pui tandoori


    In prima faza am amestecat iaurtul sarea si condimentele, obtinand o pasta pe care am lasat-o deoparte pentu ca aromele sa se combine bine. Am tocat mic ceapa si usturoiul. Am taiat fasii pieptul... »


    Pui tandoori
  • pui cu legume si sos de smantana- la cuptor


    Am fiert legumele la abur (mai putin maslinele…). Pieptul de pui l-am rumenit in 1lingurita de ulei de masline amestecata cu 1 lingurita de unt. Intre timp am facut si un sos din smantana si 200... »


    Pui cu legume si sos de smantana- la cuptor
  • Ficatei gratinati cu sos picant


    Se tavalesc ficateii prin parmezan. Apoi se infasoara in kaizer si se prind cu scobitori, se pun intr-un vas uns si se dau la cuptor (sa acoperiti cat de cat vasul). Sosul: calim putin ardeii si... »


    Ficatei gratinati cu sos picant
  • pui cu sos alb


    Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare. Cand bucatile de pui se imbiba cu untul topit, se adauga... »


    Pui cu sos alb
  • Piept de curcan cu sos gorgonzola


    Se condimenteaza pieptul de curcan si se frige pe gratar. Sosul gorgonzola se pregateste astfel: se topeste un pic de unt intr-o tigaie, se adauga branza taiata cubulete mici. Cand branza s-a... »


  • pui sote cu varza de Bruxelles


    Am fiert intai pieptul de pui. Varza de Bruxelles, in stare cruda, se curata, se taie cotoarele shi se opareste in apa cu sare. Carnea de pui, am taiat-o in bucati potrivite am pus unt la topit in... »


    Pui sote cu varza de Bruxelles
  • Ragu de pui cu mango


    1. Incepem prin a taia carnea fasii lungi, apoi o prajim bine in ulei de masline. Scoatem pe farfurie si tinem la cald. 2. In aceiasi tigaie cu ulei frigem ciupercile taiate fin cu un catel, doi de... »


    Ragu de pui cu mango
  • Piept de pui cu gutui si cimbru


    1.Pieptul de pui se sareaza se pipereaza.Se pune la prajit in uleiul incins ,si pe o parte si pe cealalta. Se scoate pe o farfurie. 2.In acelasi ulei se pune ceapa tocata marunt, zaharul, faina. Se... »


    Piept de pui cu gutui si cimbru
  • pui cu mazare si morcovi in sos de smantana


    Puneti puiul la prajit in unt. Atentie, trebuie sa puneti destul de mult unt sau sa adaugati pe parcurs caci untul va fi folosit la sos. Conserva de morcovi si mazare puneti-o la incalzit intr-o... »


    Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
  • Escalopini de pui


    Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt. Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie. Intre timp am calit ciupercile cu doi catei de usturoi pisati, asa... »


    Escalopini de pui
  • pui fettucine


    In timp ce fettuccinii sint la fiert se taie puiul bucatele mici. Baconul se taie lunguiet si subtirel. Se pun ciupercile la calit in cele 3 linguri de ulei( 3 min). Se adauga sunca si puiul,... »


    Pui fettucine
  • pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver)


    Puneti porumbul, fasolea jumatate boabe,jumate zdrobita int-o tava medie. Pieptul de pui batut l-am rulat cu 2 feliute de banane l-am indesat printre boabe si am turnat deasupra vinul si smantana.... »


    Pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver)
  • Papricas de pui cu smantana


    Carnea se prajeste in ulei, pe toate partile, doar pana se coaguleaza sangele. Se scoate si se pastreaza intr-un loc cald. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata, adaugand si sarea, pana... »


  • Bibilica cu mere


    Carnita de bibilica se transeaza dupa gust (eu am dezosat pieptul si l-am impartit in doua), se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu o lingura de ulei de masline, se infoliaza si se lasa... »


    Bibilica cu mere
  • Piept de pui umplut cu rizotto


    Pentru inceput, se prepara rizotto: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Jumatate din catitatea de ulei de masline se incinge intr-o craticioara. Se adauga ceapa si usturoiul si se... »


    Piept de pui umplut cu rizotto
  • Piept de pui cu bacon si gorgonzola


    Se taie fasii pipetul de pui, se sareaza, se pipereaza si se inveleste fiecare bucata in bacon. Se fixeaza cu scobitori. Se pun 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si se... »


    Piept de pui cu bacon si gorgonzola
  • Budinca de porumb cu pulpe de pui


    Se curata copanele de piele si se taie in bucati mai mici. Se clatesc si se zvanta intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se tavalesc prin paprika amestecata cu o lingurita de chimen pisat sau... »


  • pui cu ciuperci si smantana


    Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot si se lasa la cald. In grasimea in care se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda