Retete

  • Musaca greco-italiano-pontica


    Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor cu un strop de ulei; cand ceapa a devenit sticloasa se adauga carnea tocata, si se lasa pana se se evapora apa lasata si incepe sa sfaraie; se stinge... »


    Musaca greco-italiano-pontica
  • Ardei copti, cu pui si smantana


    Ardeii se coc. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Carnea se... »


    Ardei copti, cu pui si smantana
  • pui pe cartofi, la cuptor


    Am facut bucati puiul si l-am pus peste/ printre cartofi întregi si jumatati, ceva ulei de folarea soarelui, putina apa si putin vinut alb, apoi am condimentat la greu cu: -sare de mare -usturoi... »


  • Piept de pui cu cascaval


    Trei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei pe deasupra. Eu am pus de floarea-soarelui dar voi puteti pune de... »


    Piept de pui cu cascaval
  • Perisoare din piept de pui cu sos de rosii


    1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata... »


  • Ciulama de miel


    Pentru ciulama pregatesti: Tai carnea de miel în bucăţele potrivite şi le pui la fiert cu II apă rece şi un praf de sare. O acoperi cu apă. Când dă în clocot, iei spuma. Apoi adaugi... »


  • Tarta cu miel si fenicul


    Intr-un castron pui faina şi adaugi untul tăiat bucăţele, uleiul, gălbenuşul, sare şi 3 linguri apă. Se amesteca ingredientele şi se formeaza un aluat elastic. lei carnea de miel şi o pui... »


  • pui cu ciuperci si usturoi


    Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in... »


  • Mazare cu carote


    Se curata mazarea si se lasa in apa rcce cit timp fierb carotele taiate felii groase si acoperite cu apa. Cind carotele s-au inmuiat usor, se adauga mazarea si ceapa verde, de la care se foloseste... »


  • Gulii cu smantana


    Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasime, faina, lapte sau supa de carne. Dupa ce... »


  • Fasole verde la cuptor


    Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara. Se unge cu unt un vas termorezistent. Se aseaza fasolea, se toarna deasupra smantana, se... »


  • Gulii umplute cu carne


    Aveti nevoie asa: Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa Guliile se curata de coaja, se scobesc si se umplu cu carnea... »


  • Mancare de fasole verde


    Fasolea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie felii subtiri si se caleste pana se rumeneste. Se adauga fasolea, apa si se lasa la fiert pana ce fasolea s-a inmuiat complet,... »


  • Fasole verde cu smantana


    Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15 minute. »


  • Sufleu de fasole verde


    Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas. Fasolea se pune intr-un vas... »


  • Fasole verde scazuta


    Fasolea se curata, se spala, se taie in bucati de 2-3 cm, Se fierbe 1 l apa rece impreuna cu foaia de dafin, cu putina sare fierbem in ea fasolea pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul se curate si... »


  • Ragu de mazare verde


    Curatim, in prealabil, 1,6 kg mazare proaspat culeasa, scoatem boabele din pastai, apoi spalam. Apoi taiem 250 g ceapa rosie curatata in patratele late de aprox 0,5. cm si calim in ulei pana devine... »


  • Mancare rece de telina cu smantana


    Se curata telina de coaja, se spala si se scurge bine. Se taie apoi rondele, nu prea groase, se rumenesc usor pe ambele parti, in uleiul incins, dupa care se asaza intr-o cratita, avand grija sa nu... »


  • Piureu din ciuperci


    Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere. Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin masina de tocat si asezati-le intr-un castron. Intr-un vas de teflon,... »


  • Ciuperci dupa reteta secuiasca


    Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le punem peste ceapa. Condimentam cu sare si piper... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda