DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Friptura in sos cu oregano


    Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu oregano, ghimber, nucsoara si sare si se fierbe sub capac. Inainte de a fi... »


  • curcan cu castane


    Se inmoaie chiflele in lapte. Castanele se fierb, se curata si se paseaza, apoi se adauga carnea tocata, chiflele stoarse si tocate, ouale crude, smantana, sarea si piperul. Cu aceasta umplem sub... »


  • Piept de pui estival


    Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar si cu sare. Un vas de Jena se tapeteaza cu feliile subtiri de slanina peste care... »


  • pui cu busuioc


    Puiul se transeaza, se sareaza si se lasa 10 minute, apoi bucatile de carne se tavalesc prin faina. Se infierbanta margarina si se pune carnea la fript. In grasimea ramasa in cratita, se caleste... »


  • Friptura cu capere


    Se condimenteaza carnea cu sare si piper. Se curata ceapa si legumele, si se tai marunt. Se pune untura la incins si, amestecand continuu, se prajeste carnea timp de 6 minute, dupa care se scoate... »


  • Friptura de vita cu legume aburite


    Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da prin faina, si se prajeste bine pe ambele parti.... »


  • Piept de pui umplut cu sunca si branza


    Prima data se prepara umplutura: se preseaza branza cu o furculita si se adauga la ea sare, piper, patrunjel tocat fin, marar, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit si smantana incat sa se obtina... »


  • Piept de pui umplut cu sunca si branza


    Prima data se prepara umplutura: se preseaza branza cu o furculita si se adauga la ea sare, piper, patrunjel tocat fin, marar, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit si smantana incat sa se obtina... »


  • Ficatei de pui cu piper langa ragu


    Ficatei de pui cu piper langa ragu: 1 ceapa rosie 500 g ficatei de pui untura mirodenii (piper alb, maiorana, sare) Ingrediente pentru tort si ornament: 1 ou pentru uns deasupra prajiturii 200... »


  • Friptura de gasca cu sos de capere si galuste de paine


    Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si piper si se prajeste un pic in unsoare, este de preferat unsoarea de gasca. Nu se... »


  • Friptura de miel cu cartofi frantuzesti


    Cartofii de marime medie se curata, se spala si se fierb in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se racesc putin, se taie in rondele groase cat degetul mic. Ouale, fierte tari, se curata de coaja... »


  • Muschi de porc iute


    Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in bucati. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins, impreuna cu usturoiul taiat marunt. Ardeiul gras si cel iute se curata de... »


  • Muschi de porc cu sos


    Carnea se spala, se curata si se taie in cubulete. Se face un amestec din semintele de chimen, anason, coriandru, piper. Cuburile de carne se tavalesc prin acest amestec si se pun intr-o tava unsa... »


  • Piept de curcan cu nuci


    Carnea se taie fasii de grosimea unui deget. Se pune ulei la incins si se prajeste carnea pana devine alba. Se adauga sare, usturoiul zdrobit si nucile tocate. Se prajeste cateva minute, iar apoi... »


  • pui cu nuci si mere


    Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba. Se condimenteaza si, la foc mic, se prajeste... »


  • Muschi de porc la cuptor cu sos


    Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat se taie in roadele, iar ardeiul, curatat de... »


  • pui cu boia


    Daca puiul e mai mic taie-l in patru, daca e mai mare taie-l in opt bucati, spala bine bucatile de carne si lasa-le la scurs. Prajeste ceapa rosie tocata marunt in untura incinsa, dupa care adauga... »


  • Piept de pui cu branza


    Se curata bucatile de carne de piele, se scot oasele si se tai in 2 bucati (eventual se pot bate cu ciocanul de snitel) si se sareaza. In untul incalzit se prajesc bucatile de carne (se lasa pana... »


  • Piept de pui cu marar


    Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin crema de cascaval intr-un strat gros dupa care... »


  • Piept de pui cu smantana si cascaval


    Se inlatura oasele din pieptul de pui, se taie in doua si se feliaza. Feliile de carne se prajesc in unt incins pana devin albe. Se scoate carnea din tigaie si se puna intr-o cratita emailata... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda