Retete

  • Piept de curcan cu cascaval


    Se fragezesc fileurile de piept de curcan si se condimenteaza cu sare si piper. Se ia un vas iena, se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Fileurile se dau prin faina, oua, pesmet si se pune un... »


  • Ficatei de pui cu smantana


    Ficateii si slanina se taie fideluta. Se prajeste slanina si se adauga ficateii. Se prajesc la foc iute, amestecand continu. Daca bucatelele de ficatei s-au inrosit putin, adaugam 2-3 catei de... »


  • Aripi de pui cu smantana si ciuperci


    Se ia o tava curata si se pune apa in ea. Aripile de pui se sareaza si se aseaza in tava, se presara cu condimente si deasupra se pune usturoiul presat. Se pune folie de aluminiu peste tava si se... »


  • Gaina umpluta cu orez


    Se alege si se spala orezul in mai multe ape, se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere si se lasa pana se inmoaie usor. Se scoate si se scurge, apoi se pune intr-o oala cu unt, cu ciupercile... »


  • Friptura de pui cu smantana


    Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se prajesc in ulei incins. Se adauga o ceasca de apa, sare si cateva boabe de piper... »


  • Friptura de pui cu sos de mere


    Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se unge cu unt si se sareaza usor, dupa care se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda. Se frige... »


  • Friptura de porc la cuptor


    Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare. Carnea se lasa sa se albeasca pe ambele parti, dupa care se face focul... »


  • Muschi in sos alb


    Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana,... »


  • pui la sticla


    Se ia un pui intreg. Pe sub pielita puiului se introduce usturoiul taiat felii si 2-3 feliute de slanina. Se condimenteaza si in interior si pe exterior. Se umple o sticla de bere de 0.5 l cu apa... »


  • Ciocanele la tava cu cartofi


    1. Preliminarii: Se curata, spala si se taie cartofii cuburi, se scurg ciupercile (daca sunt la conserva), se taie rosiile rondele, se rade cascavalul. 2. Faza I. Se unge tava cu jumatate din... »


  • pui pe sare


    Se curata puiul , in tava se pune sare , sa fie un strat de un cm , se aseaza puiul , se introduce la cuptor. Puiul isi ia sare in cantitate suficienta, se poate introduce un mar in pui la alegere. »


  • Piept de pui cu gorgonzola


    Se bate pieptul de pui pe ambele parti cu ciocanul de snitele,se condimenteaza,se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline. Se prajeste pe ambele parti. Separat se face sosul din... »


  • Piept de pui cu sos de miere


    Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devine sticlos. Apoi se stinge cu vin, se adauga... »


  • Piept de pui la cuptor


    Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie in bucatele. Se amesteca cu uleiul si cu condimentele. Dintr-o bucata folie de aluminiu se face un plic mai mare si se introduce carnea. Se inchide... »


  • Piept de pui vienez


    Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.Separat,fierbe ciupercile curatate,dupa care... »


  • Friptură de miel


    Se spala pulpa de miel, o freci cu lămâie pe ambele părţi, apoi o ungi cu unt topit şi pe urmă cu boia de ardei. Se săreaza şi se pipereaza după gust. lei o tavă sau un vas pentru... »


  • Rulouri de calcan cu mousse de crab si somon


    Se prajeste ceapa cu usturoiul pana sunt translucente, apoi se adauga crevetii, sare si piper si se prajesc putin pana se fac roz. Intr-un robotel de bucatarie se pune carnita de crab, crevetii... »


    Rulouri de calcan cu mousse de crab si somon
  • Felii de peste cu smantana


    Unge tava cu unt, amesteca smantana cu 2 linguri de ulei si amestecul de condimente. Aseaza feliile de peste in tava sau intr-un vas termorezistent si toarna smantana cu condimente peste ele.... »


  • Peste cu smantana


    Presara cu sare feliile de peste, condimenteaza-le pe o parte cu vegeta, iar pe cealalta parte cu busuioc. Lasa-le sa stea 15 minute. Intre timp unge tava cu grasime. Trece crapul prin faina cu... »


  • Pastrav in sos


    Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, apoi scoateti-l pe servetele absorbante si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda