Retete

  • Salata de telina cu carne de pasare


    Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron. Se face o maioneza groasa din: doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamaie,... »


  • Salata de pui cu sos de lapte batut


    1. Pastele farfalle (mici) se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se lasa in strecuratoare, sa se scurga bine. 2. Pieptul de pui, dezosat... »


  • Salata de pui cu sos tartar


    1. Prepararea sosului tartar: intr-un castron, se pun maioneza, mustarul, smantana, zaharul, otetul, sarea si piperul. Se amesteca totul cu un tel, pentru omogenizare. Jumatate din cantitatea de... »


  • Salata de telina cu fructe


    1. Cureti telina si morcovul si le dai pe razatoarea mare. 2. Cureti castravetele, gusti capetele sa nu fie amare si tai castravetele felioare subtiri. 3. Rosiile le speli, le cureti si le tai... »


  • Salata de pui


    Se spala si se taie salata, se marunteste nuca. Morcovul, prazul, rosiile, ciupercile se dau prin razatoare. Pieptul de pui se taie cubulete. Se prajeste painea si se taie bucatele. In maioneza se... »


  • Sandwich cu pui rece si salata


    Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun in frigider iar a doua zi ii dau o viata noua, un pic de stralucire (pe... »


  • Sufleu de cartofi noi cu branza


    Cureti cartofii, ii pui la fiert si cand sunt gata ii pasezi si-i amesteci cu branza de vaca faramitata, faina, untul si smantana. Adaugi si galbenusurile,verdeata tocata,sare si piper dupa gust si... »


  • Pate de ficat cu ciuperci


    Fierbem stafidele in vin pana se umfla. Oprim focul si le dam deoparte. Intr-o tigaie, topim untul si prajim ficatul si ciupercile. Cand sunt aproape gata, adaugamusturoiul pisat, smantana,... »


  • Piept de pui umplut


    Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam cu ciupercile pe care le taiem fasii subtiri. Cascavalul si kaizerul se taie tot... »


  • Saculeti cu piept de pui


    Saculetii sunt de fapt formati din clatite. Pentru asta incepem sa pregatim aluatul pentru clatite amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele. Se lasa deoparte pana se pregateste... »


  • Oua umplute in aspic


    Se fierb ouale rascoapte si se decojesc. Se prajesc usor ficateii in unt. Se taie ouale in jumatate pe lungime, se scot galbenusurile si se freaca cu lingura pana devin ca o pasta. Ficateii se... »


  • Oua umplute cu ficatei


    Ouale fierte se racesc, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se amesteca cu ficateii fierti si trecuti si ei prin sita, cu sare, piper si patrunjel... »


  • Piept de pui cu smantana - culinar.ro


    Bucatile de piept se pui se taie cubulete si se trec prin praful de supa de ciuperci Intr-un vas jena le asezati paralel si turnati smantana (cam de grosimea unui deget) peste ele. Apoi acoperiti... »


  • Chiftele de pui cu ciuperci - culinar.ro


    Tocati pieptul de pui (cu piele) si ciupercile. Se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Cu mana umeda se formeaza pogacele, se dau prin faina si se prajesc in mult ulei incins. »


  • Tort de carne - culinar.ro


    Aluatul: Amestecam faina cu margarina, dospim drojdia cu lapte indulcit si putina faina, iar galbenusurile de ou le amestecam cu sare si smantana. In faina cu margarina punem dospitura, apoi... »


  • Clatitele cu carne ca in Hortobagyi - culinar.ro


    Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistenta cremoasa. Cu aceasta crema ungem clatitele,... »


  • Macaroane cu spanac - culinar.ro


    Fierbem spanacul in apa cu sare timp de 1 minut. il scurgi si il lasam la racit. Fierbem macaroanele 15 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Peste spanacul scurs adaugi smantana, coaja de lamaie... »


  • Placinta cu legume si pui - culinar.ro


    Se incalzeste laptele, se dizolva drojdia, se pun toate ingredientele in mijlocul fainii si se framanta un aluat nu foarte tare. Se lasa la dospit cam o ora. Din aceste cantitati iese aluat... »


  • Quiche cu ciuperci, pui si ceapa - culinar.ro


    Aluat Se poate folosi si aluat din comert (foietaj). Se amesteca bine toate ingredientele pana la formarea unui aluat legat. Amestecul obtinut se da la frigider o ora. Carnea de pui se pune in... »


  • Chicken flautas, Fluiere cu pui - culinar.ro


    Asadar puiul se fierbe; eu am adaugat putin delikat la fiert. Am taiat bucatile de pui marunt, am calit ceapa, am faramitzat branza cu furculitza si am pregatit tortillas. Le-am pus pe rand, cate... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda