Retete

  • Aperitiv cu pui, delicios si usor de facut - culinar.ro


    Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie... »


  • Snitel piept de pui cu ananas - culinar.ro


    Se face snitel din piept de pui care se condimenteaza se trece prin faina, ou amestecat cu putina smantana (pentru a fi mai crocant) si pesmet. Se prajesc snitelele in uleiul incins insa la foc... »


  • Crochete cu pui si porumb - culinar.ro


    Punem la fiert cartofii in apa cu sare Dupa ce au fiert, ii strecuram si facem piure, punem galbenusurile, pieptul de pui, porumbul, smantana, patrunjel, cubul de supa, sare, piper. Amestecam... »


  • Rulada de pui cu ciuperci si masline - culinar.ro


    1. Fac un sos foarte gros din o legatura de usturoi verde, o legatura de patrunjel, smantana, ulei de masline, sare, zeama de lamaie, shi scot la bataie patru pulpe dezosate. 2. Ung din belshug... »


  • Placinta de pui cu praz si foietaj (retete Jamie) - culinar.ro


    1. Pentru inceput prazul, telina si morcovul se calesc in unt amestecat cu ulei. Se adauga si carnita de pui. Cand sunt cat de cat gata se pune si un pahar de vin si unul de apa (supa), faina,... »


  • Clatite cu pui si amestec de legume - culinar.ro


    Se pune untul la topit intr-o cratita la foc mic si se adauga puiul taiat Se amesteca si se pune smantana. Spalam neaparat cutia de legume, o taiem si turnam continutul cu tot cu zeama peste pui.... »


  • Mousse de soia verde - culinar.ro


    Pastaile se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa sa se racoreasca putin apoi se scot tecile, rezulta aprox. 3/4 cana de boabe. Acestea se pun in blender impreuna cu supa si se mixeaza bine;... »


  • Ciulama de ciuperci cu piept de pui - culinar.ro


    Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si punem pieptul de pui. Lasam sa fiarba totul.... »


  • Drob


    se pun maruntaiele de miel si de pui la fiert, la fel si orezul, tai marunt ceapa verde si doar partea verde de la usturoi, la fel toci patrunjelul si mararul..., apoi maruntaiele fierte le dai... »


  • Sos Gravy - culinar.ro


    Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa, condimentele si ierburile, pana ajung la punctul de fierbere, nu lasati sa... »


  • Sos de capere - culinar.ro


    1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit 2. se "stinge" cu supa de pui sau de zarzavat 3. se fierbe incontinuare si... »


  • Sos pepe verde - culinar.ro


    Se pune untul intr-o tigaie la foc mic, cand incepe sa se topeasca se adauga piperul verde boabe, sosul de soia, sosul worcestershir si se flambeaza cu cognac, dupa flambare se adauga smantana,... »


  • Cannelloni cu pui - culinar.ro


    Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic. Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amesteca mereu. Se lasa 5 minute pe foc. Cand se... »


  • Placinta cu pui si jambon - culinar.ro


    Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa calda cat sa-ti iasa un aluat moale, pe care il las sa se odihneasca la cald. Intre timp se taie in cuburi pieptul de pui si jambonul, si... »


  • Pasca umpluta cu branza de vaci - culinar.ro


    Pregatesti aluatul asa: inmoi drojdia in apa calduta, cerni faina, freci galbenusurile cu zaharul si adaugi untul topit si smantana. Adaugi zaharul vanilat si framanti pana se omogenizeaza.... »


  • Placinta cu dragoste (cu pui,morcovi,mazare ,telina) - culinar.ro


    Din aceste ingrediente se framanta un aluat,se acopera cu un servet si se lasa la dospit o ora. Pieptul de pui taiat cubulete,morcovii felii,telina cubulete si mazarea se pun intr-un vas,se acopera... »


  • Ciorba radauteana


    Spalam pulpele si pieptul de pui ( eu am folosit 4 pulpe si 1 piept ) si le punem la fiert in 2 l apa in care adaugam 2 lingurite de sare. Dupa primul clocot, aruncam prima apa si spalam foarte... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda