Retete

  • Varza a la Cluj


    Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de porc trebuie tocata, condimentata cu sare si... »


  • Varza de Bruxelles prajita


    Se fierbe varza in apa cu sare 10 minute, dupa care se scurge. Slanina se taie cubulete, se prajeste, iar cu unsoarea se unge un vas yena. Se adauga varza si se stropeste cu unsoare. Se amesteca... »


  • Varza secuiasca la tava


    Se amesteca intr-un vas urmatoarele: carnea taiata marunt, piperul, uleiul, boiaua si ceapa tocata marunt. Se sareaza (ca la tocanita). Se pune varza intr-o tava teflon, se adauga amestecul rece de... »


  • Varza calita cu carne de porc


    Carnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si Iasandu-se sa se inabuse. Varza se spala, iar daca este prea sarata se lasa in... »


  • Galuste cu varza


    Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sare, se rup galustele. Dupa fierbere se strecoara... »


  • Varza de Bruxelles cu meisor


    Se fierbe 250 ml apa cu vegeta. Meisorul se pune intr-o sita si se spala sub jetul de apa fierbinte. Se adauga in apa clocotita si, pe foc mic, se fierbe 5 minute. Dupa ce a fiert, se ia de pe foc... »


  • Ragu de pui cu ciuperci


    In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna apoi supa de pui, se pune putina sare si piper si... »


    Ragu de pui cu ciuperci
  • Drob in crusta


    De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit. Se... »


  • Tochitura ca la crama


    Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se... »


  • Tochitura de pui


    Dupa ce dati un clocot de 10 minute cu puiul portionat,opriti pieptul si eventual pulpele,aruncati apa. Acum ,dupa ce s-a racit incercati sa desfaceti carnea de pe oase pe lungimea fibrei... »


  • Stufat de miel


    Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm... »


  • pui cu mere la cuptor


    Ceapa am taiat-o pestisori, nu foarte subtiri, iar merele le-am dat pe razatoarea mare. Puiul l-am sarat pe interior si l-am umplut cu mar ras. Cartofii i-am taiat in 4 si i-am amestecat cu ceapa... »


    Pui cu mere la cuptor
  • Gulas secuiesc (de Zalau)


    Punem intr-o cratita mai mare untura cat o nuca., in untura o ceapa rosie taiata marunt si o lingura de boia; daca acestea s-au incalzit bine, sa adaugam 1,5 kg carne de porc prospata, cu grasime... »


  • Piept de pui umplut, imbracat in bacon


    Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa. Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de branza si codite de ceapa, dupa care se... »


    Piept de pui umplut, imbracat in bacon
  • pui ca la Bitina


    Curata puiul de tulei, parleste-l la flacara aragazului, pe toate partile si spala-l cu apa rece. Sterge-l cu un servet de bucatarie, apoi unge-l peste tot, pe dinafara, cu un amestec facut din... »


  • Ostropel de pui cu ciuperci


    Ostropelul il fac in general in ceaun de-ala de la bunica. Asa ca am pus ceaunul la incins pe aragaz, am taiat spatele de pui in doua, am spalat bucatile de carne si le-am tamponat cu un servet... »


    Ostropel de pui cu ciuperci
  • pui a la Provence


    Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie. Cele 2... »


    Pui a la Provence
  • Fasole cu afumatura


    Inmuiem in apa carnea afumata si fasolea cateva ore. Prajim ceapa taiata marunt in ulei. O presaram cu boia si turnam putina apa deasupra. Adaugam carnea afumata inmuiata si fasolea strecurata,... »


  • Ficat de pui in mod Bacska


    Taiem ficatul in bucati mai mari. Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii. Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa 1-2 minute, adaugam si rosiile. Presaram sare,... »


  • pui cu usturoi si mamaliga


    Spalam puiul, il taiem bucati, il frecam cu sare si piper. Folosim doar carnea de pe pui, oasele le vom folosi la altceva. Prajim bucatile de pui in ulei pana devin aurii. Le scoatem intr-un vas... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda