Retete

  • Sarmale in foi de varza


    Se alege carne mai grasa de porc (pulpa, costita, ceafa) si se trece o data prin masina de tocat. Alta varianta este sa se toace atat carne de porc cat si carne de vita, in cantitati egale. Carnea... »


  • pulpa de porc la cuptor


    Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa si vin; se presara,... »


    Pulpa de porc la cuptor
  • Tochitura olteneasca


    Se taie pulpa de porc cubulete. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de... »


  • Tochitură dobrogeană


    Se ia carnea, de preferinta proaspata si de o culoare roz-deschis, se taie in cubulete ca pentru a fi tocata. Usturoiul se curata si se taie fiecare catel in feliute subtirele, nu pe lung, ci de-a... »


    Tochitură dobrogeană
  • Tochitura ardeleneasca


    Se taie pulpa de porc si ficateii cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate... »


    Tochitura ardeleneasca
  • Tochitura Dacica


    Se taie pulpa de porc, rinichiul si ficatul cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate cu ardeiul iute... »


  • Gutui umplute cu carne si nuca


    Este o reteta cu aer oriental, speciala si rafinata, dar deloc greu de facut.Ingrediente: opt gutui mari, 600 grame pulpa de porc, 100 grame nuca, cimbru, o lingura de zahar, un pahar de vin rosu,... »


    Gutui umplute cu carne si nuca
  • Orez cu mazare si carne de porc


    O combinatie inedita, extrem de gustoasa si care se prepara foarte usor si rapid. Ingrediente si cantitati: 400 g carne de porc (pulpa sau spata)1 cana orez (preferabil, orez brun, dar poate fi... »


    Orez cu mazare si carne de porc
  • degetele de porc


    Ingrediente si cantitati:1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc3 linguri cu faina3 linguri cu pesmet3-4 catei de usturoi1 ceapa3-4 oua1 ardei... »


    Degetele de porc
  • Friptura de porc cu nuca, alune si fistic


    O friptura clasica, pana la un punct, dincolo de care vei servi celor dragi un preparat fastuos, pe care l-ai putea foarte bine manca intr-un restaurant de cinci stele, in centrul Parisului.... »


    Friptura de porc cu nuca, alune si fistic
  • Rosii umplute cu macaroane


    Par mai dificil de preparat decat sunt - aceste rosii absolut delicioase vor fi gata in doar 15 minute. Ramane doar sa iti pui rabdarea si pofta la incercare, cat timp se vor coace...Ingrediente si... »


    Rosii umplute cu macaroane
  • Muschi de porc cu portocale


    O combinatie inedita de carne si fructe - daca vei pregati aceasta reteta pentru musafirii tai, cu siguranta te vei bucura de apreciere.Ingrediente si cantitati: 1 kilogram de carne de porc (de... »


    Muschi de porc cu portocale
  • Supa de carne


    Fierbem din oase zeama. Prajim in untura ceapa rosie taiata marunt, adaugam toata carnea taiata cubulete, adaugam sare, piper, turnam putina zeama de oase si fierbem pana carnea devine fiarta pe... »


  • Supa banateana cu galuste (caserola)


    Macinam carnea si o amestecam cu cartofii curatati si razuiti cruzi. Adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de manevrat. Formam galuste cu mainile unse sau ude si le fierbem in apa... »


  • Ciorba de la tara


    Punem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul intreg. Cand carnea a fiert putin incepem sa adaugam legumele: cele... »


  • Ciorba de varza cu ciolan


    Curatam ceapa si o taiem marunt, o calim intr-o oala in ulei. Taiem varza si carnea in bucati pentru tocana si le stratificam alternativ in oala. Intre timp adaugam arpacasul si usturoiul pisat.... »


  • Ciorba de carne si legume cu smantana


    Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste. Adaugam carnea de vita taiata marunt si o prajim amestecand continuu. Presaram cu boia si... »


  • Ciorba de fasole


    Ciolanul se curata, se desprinde de pe os si se taie in bucati. La fel se taie si carnea afumata. Se topeste untura si se caleste in ea usturoiul zdrobit; i se adauga ciolanul si, ceva mai tarziu,... »


  • Mici deliciosi


    Pentru ca micii sa iasa foarte buni cantitatea minima de carne prelucrata trebuie sa fie 7 kg. Toate ingredientele sunt pentru aceasta canitate. 7 kg carne de vita de preferat ceafa. Se poate... »


  • pulpa de porc cu legume si macrou afumat.


    Se ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si o cana de apa, se da la cuptor acoperita cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda