Retete

  • Sarmale cu faina de porumb


    se toca carnea de porc, se amesteca cu faina de porumb, jumatate din slanina taiata cubulete mici si usturoiul zdrobit. Daca e necesar, se poate adauga putina apa. Varza spalata se fierba in apa... »


  • Varza de vara cu carne


    Am taiat carnea si am pus-o la rumenit-o in putin ulei. Ceapa se taie cu tot cu frunze si se pune peste carnea putin prajita. Se adauga sare Intre timp taiati varza, frecati cu sare. Varza stoarsa... »


    Varza de vara cu carne
  • Snitel cu sos de legume


    Se prepara la inceput sosul punind toate zarzavaturile (si ceapa) la fiert cu putina apa. Cind sint fierte se paseaza si pireul obtinut se pune din nou la fiert cu vinul, putina apa, sarea, untul... »


  • Rulada din pulpa de berbecut cu spanac si leurda


    Spalam si stergem pulpa, indepartam grasimea (daca are), o ajustam sa-i dam forma dreptunghiulara o impanam cu cateii de usturoi taiati feliute si o batem putin cu ciocanul de snitele. Condimentam... »


    Rulada din pulpa de berbecut cu spanac si leurda
  • Gulas secuiesc (de Zalau)


    Punem intr-o cratita mai mare untura cat o nuca., in untura o ceapa rosie taiata marunt si o lingura de boia; daca acestea s-au incalzit bine, sa adaugam 1,5 kg carne de porc prospata, cu grasime... »


  • Tocanita cu muschiulet de porc


    Se spala carnea, se zvanta si se taie in fasii late de cca 2 – 3 cm si lungi de 4 – 5 cm. Slanina se taie in fasii subtiri ca betele de chibrituri.Se curata ceapa si usturoiul, ceapa se taie in... »


  • Ciolan la ceaun


    Se prajesc feliile de slanina, iar in uleiul ramas se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia, carnea de porc taiata si se face tocana. Cand a mai ramas cca 30 de minute pana sa fie gata se... »


  • Varza cu struguri


    Se pune jumatate de ceapa taiata rondele la calit, se adauga carnea taiata felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa pana se rumesc si se toarna must peste ele. Cand se evapora... »


  • Snitel cu cascaval a la Avasalia


    Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de pulpa si se apasa putin. Apoi se trece prin... »


  • Friptura de porc


    Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de crema de ardei, apoi fierbem la foc moale,... »


  • Sunca traditionala


    Sunca traditionala se marineaza cu sare si silitra. Silitra se presara deasupra, dupa ce s-a asezat sunca in vasul pentru marinat. Dupa aproximativ 3 saptamani, carnea va avea aroma caracteristica,... »


  • Tocanita cu clatite


    Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui deget. Pe fundul unui vas termorezistent... »


  • Rulada cu prune si bacon


    Prunele taiate se dau prin zahar, se condimenteaza cu putin piper si se prajesc pana se caramelizeaza. Se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se ung cu sosul Worchester. Peste ele se... »


  • Frigarui


    Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta de 7 cm de jaratic. Carnea prajita trebuie sa... »


  • Fasole cu ciolan


    Ciolanul se curata, se ia carnea de pe os si se taie cubulete. Carnea afumata se taie fasii. Untura se topeste, se caleste in ea ceapa tocata marunt, apoi se adauga carnea de pe ciolan, apoi carnea... »


  • Drob din carne de porc


    Se curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde bine, se lasa pana se raceste, apoi se da de doua ori prin masina de... »


  • Frigarui de porc


    Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si ceapa se taie in rondele, iar ardeii grasi se... »


  • pulpa de porc cu ananas


    Carnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga apoi putina apa calda si se lasa sa se inabuse cateva minute. Ananasul... »


  • porc cu mere si scortisoara la cuptor


    Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga vinul si doua linguri de zahar si se lasa la... »


  • pulpa de porc cu piersici si orez


    Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in acelasi ulei. Se adauga sare,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda