Retete

  • pulpa de porc cu portocale


    Carnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse. Pentru sos: faina se amesteca pe foc cu zaharul, se adauga uleiul si se lasa sa fiarba cu o... »


  • porc cu sos de smantana si nuca


    Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se taie ciupercile... »


  • pulpa de porc cu spanac


    Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in bucati mari. Se curata ceapa, se taie solzisori si... »


  • pulpa de porc umpluta


    Se alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea, apoi se taie pe lung, chiar pe mijloc, fara a se sectiona de tot,... »


  • Tochitura suceveana


    Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costita de porc si feliile de carnat. Se adauga... »


  • Budinca din carne de porc tocata


    Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Acestea se dau prin masina de tocat. Feliile de franzela se inmoaie in lapte caldut, apoi se scurg bine, se maruntesc si se amesteca apoi cu pulpa... »


  • Friptura de porc


    Se fragezesc feliile de carne, se presar cu sare, piper si usturoi zdrobit si se asaza pe cate o folie de aluminiu unsa cu ulei. In mijlocul fiecarei felii se asaza un ou fiert, se inconjoara cu... »


  • pulpa de porc fiarta in aburi


    Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos de soia si amestecul de 5 condimente. Intre timp prajeste putin orezul... »


  • Curcan umplut cu castane


    Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumeneste in cuptorul incins, intr-un vas cu unt.... »


  • Curcan umplut la cuptor


    Se spala si se curata curcanul. Se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se curata si se taie cubulete. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga... »


  • pulpa de porc cu ciuperci la gratar


    Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile se curata, pastrandu-se palariile si piciorusele intregi, apoi se frig,... »


  • Sarmalute in foi de vita


    Frunzele de vita se spala bine in mai multe ape reci, apoi se fierbe intr-o oala apa pana clocoteste si se introduc cate zece odata, sa se opareasca. Cand se inmoaie, cam dupa doua minute, se scot... »


  • porc cu mustar


    Se prajeste carnea intr-o bucata (poate lipsi piperul si usturoiul). Se scoate carnea din tava si se odihneste putin. »


  • Tocana de porc sau vita


    Se spala carnea si se taie cubulete de 2-3 cm. Ceapa taiata marunt se caleste in untura incinsa, se ia de pe foc, se adauga boia si se amesteca bine. Se adauga 100 ml apa, si, amestecand periodic,... »


  • Rulada de buturel de porc


    Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa se scoata carnea de pe os dintr-o singura... »


  • Tocanita de legume


    Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse... »


    Tocanita de legume
  • Castraveti murati cu carne de porc


    Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si... »


  • Carne in manta de varza


    Carnea se spala ,se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. 10-12 frunze mari de varza se spala si se oparesc in apa sarata apoi se lasa la scurs. Pateul se amesteca cu verdeturile tocate, 100... »


  • Snitele cu cascaval


    Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat ouale ca pentru omleta. Se amesteca pesmetul cu... »


  • Mincare cu cirnaciori si ciuperci


    Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajesc impreuna in ulei. Creierul, dupa ce se spala bine si se curata, se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda