Retete

  • porc Gong-Bao


    Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se... »


  • Tochitura


    Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosile taiate marunt sau cutia de... »


  • pulpa de porc la cuptor


    Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa; se presara, dupa gust,... »


  • Carnati


    Se trec de doua-trei ori prin masina de tocat carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti egale. Se adauga bucatile mici de slanina tocata, usturoi pisat, sare, piper, mirodenii. Se... »


  • Jambon


    Se tavaleste carnea prin sare si se pune intr-un vas incapator la racoare (de preferina intr-o camera rece, nu la frigider si in nici un caz la congelator) laolalta cu boabele de piper si,... »


  • pulpa de porc cu prune uscate-afumate si gutui


    Se taie carnea cuburi cam 3-4 cm fiecare, se pune »


  • Bulete cu sos de lamaie


    Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se clatesc cu apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Lamaia se spala si i se extrage sucul. Lamaia pt. decor... »


  • pulpa de porc cu ragout


    Se curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, apoi se lasa putin la racit si se curata. Ceapa si usturoiul se curata si... »


  • porc Gong-Bao


    Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se... »


  • Friptura de porc cu varza de Bruxelles


    Carnea se sareaza, se pipereaza (se pot folosi condimente pentru carne de porc), se aseaza intr-o tava si, timp de 45 de minute, se frige la 200 grade C. Se pune apa din cand in cand in tava.... »


  • Rulada cu slanina afumata


    Se taie felii de carne ca pentru snitele, se bat cu ciocanul de lemn, fara sa se rupa, se indreapta marginile, se presara cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne se asaza cite o felie subtire... »


  • pulpa de purcel la tava


    Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata, se taie in doua pe lat, sa rezulte tuburi potrivite ca lungime. Se scobesc dar nu de tot ca sa nu iasa carnea. La rosii se taie un capac pe jumatate, se scobesc si ele si se... »


    Dovlecei umpluti
  • Piept de vita cu castraveti


    Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime. Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in sos si castraveti. Se pune si ceapa tocata si... »


    Piept de vita cu castraveti
  • Snitel milanez


    Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei. Se prajesc snitelele, apoi se pun intr-un vas termorezistent,... »


    Snitel milanez
  • Rulada de porc cu usturoi


    Se caleste ceapa de apa cu usturoiul tocate, in 2 linguri de unt Se sareaza si pipereaza carnea pregatita. Amestecam cepa si usturoiul dupa ce se racesc putin cu verdeata tocata eu am pus numai... »


    Rulada de porc cu usturoi
  • Tochitura brasoveana


    Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici. Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 linguri untura apoi ceapa si apoi se stinge cu... »


  • Fasole verde scazuta


    Fasolea se curata, se spala, se taie in bucati de 2-3 cm, Se fierbe 1 l apa rece impreuna cu foaia de dafin, cu putina sare fierbem in ea fasolea pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul se curate si... »


  • Carne tocata daneza


    Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare si piper. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti, apoi inca 3-4... »


  • pulpa de porc la tava


    Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie... »


    Pulpa de porc la tava
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda