Retete

  • Reteta de mici


    Supa de oase se prepare din 3 kg oase de vita sparte si fierte in 2 litri de apa. Se lasa sa scada pina ajunge la 1/2 litru de supa. Se da de pe foc si se condimenteaza cu usturoi, o capatina,... »


  • Babic de Buzau


    BABIC, este un un nume sarbesc care se citeste BABICI. Se spune ca cel ce a adus reteta de acest salam de casa a venit din Serbia si chiar exista o legenda care spune ca atunci cand Imparatul... »


  • Friptura inabusita nemteasca


    Se pun pe fundul unei cratite cateva feliute de slanina, deasupra carnea, si se frige pe o parte si pe alta timp de 20 de minute. Se adauga un morcov taiat bucati si 2-3 cepe felii, apoi se acopera... »


  • Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"


    1. Taie friptura în bucăţi potrivite şi pune-le într-un castron mare. Într-un castron mic, combină sosul Adobo şi sosul Worcestershire pentru a face o pastă in care se adaugă berea. In... »


  • Frigarui din carne de berbec


    Carnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala, se taie bucati mici, se pune in castron, se sareaza, se presara cu piper pisat, se adauga ceapa tocata marunt, otet sau o lingurita zeama de lamiie... »


  • Friptura de porc Peruzele


    Se face cate o crestatura pe suprafata carnii dar si in adancime si se introduc fructele uscate, cateii de usturoi, rozmarinul, fisticul. Se freaca cu cimbrul, se da un praf de piper si se unge cu... »


    Friptura de porc Peruzele
  • Frigarui de porc inabusite


    Se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile... »


  • Friptura cu crusta de verdeata


    Carnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipareaza si se pun ierburile aromatice, cam cate o lingurita din fiecare, pe carne. Se pune... »


  • Macaroane unguresti


    Kaizerul se taie cubulete, se prajeste in untura lui, se adauga ceapa taiata marunt, se presara boia de ardei, iar dup ace este gata baza pentru tocanita, se adauga pulpa de porc taiata cubulete,... »


  • Macaroane cu carne la cuptor


    Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei. Adauga carnea tocata, sareaza, pipereaza si... »


  • Escalop cu ciuperci si sos de vin


    Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina si se prajesc in unt, la care se adauga si trei linguri de apa. Se scot... »


  • Frigarui in folie, fripte pe tepuse


    Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate mai mari. Saram ingredientele si le punem pe tepusa alternative. Le... »


  • Frigarui cu dovlecei, facute la cuptor


    Am luat o fasie de carne, am pus deasupra una de dovlecel si am rulat. Am pus pe frigaruie, figaruile in tava si tava la cuptor pentru cca 45 minute »


  • Pilaf cu carne de porc


    Ceapa se caleste in untura incinsa, se adauga ardeii taiati in rondele si, putin mai tarziu, rosiile curatate si taiate in patru. Cand se inmoaie si rosiile, se poate adauga carnea taiata in... »


  • Orez cu carne


    1.Se curata zarzavaturile, se spala si se distuie impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Se curata rosia si ceapa si se taie cubulete. Se spala carnea, se sterge bine si se taie cubulete de... »


  • pulpa de porc cu orez


    Se curata carnea, se taie in felii si se sareaza. Se bat ouale si se adauga sare, piper, boia, precum si alune sarate macinate cat mai marunt. Fiecare felie de carne se taie in fasii, care se dau... »


  • Rulouri de caprioara vanatoresti


    Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc, trecuta de doua ori prin masina de tocat, un ou,... »


  • Chiftelute - Culinar.ro


    Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu oul, cu ceapa taiata marunt, patrunjel si... »


  • Chiftelute din carne de porc cu susan - Culinar.ro


    Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, verdeata... »


  • Chiftele umplute - Culinar.ro


    Carne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in sferturi. Se amesteca apoi cu mararul si patrunjelul, tocate marunt, cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda