Retete

  • Snitel de porc in sos condimentat - Culinar.ro


    Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi se adauga faina, 2 linguri de ulei, doua-trei... »


  • Snitel de porc cu susan - Culinar.ro


    Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi se adauga faina, 2 linguri de ulei, boiaua,... »


  • Chiftelute de porc cu ciuperci - Culinar.ro


    Se da carnea prin masina de tocat. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar usturoiul se curata si se piseaza. Se taie doua cepe marunt si se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de... »


  • Ceapa umpluta cu carne tocata - Culinar.ro


    Se spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste orez. Se potriveste de sare si... »


  • Carnati de casa ca- n Oltenia - Culinar.ro


    Se aleg intestine de porc intregi, fie ele subtiri, fie groase, dupa preferinte. Se intorc pe dos si se razuie, curatandu-se bine, apoi se spala si se lasa la zvantat. Slanina se taie in cuburi si... »


  • Pomana porcului - Culinar.ro


    Conform traditiei, porcul se taie in ziua de Ignat. Dupa taiere, se obisnuieste ca toti cei de fata sa fie invitati Ia pomana porcului. Carnea si organele se taie in bucati de marime potrivita si... »


  • Chiftelute cu carne, soia si legume - Culinar.ro


    Carnea tocata si cartofii, usturoiul, morcovii si verdeata tocate cu robotul Soia am fiert-o 10 min in apa cu vegeta de casa si apoi am pus-o la scurs. Am amestecat cele de mai sus cu 4 oua, o... »


  • pulpa de porc umpluta - Culinar.ro


    Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie . Se bate pulpa cu ciocanul de snitele,se condimenteaza si se aseaza deasupra... »


  • Vinete umplute cu fantezie - Culinar.ro


    Dupa ce am adunat toate ingredientele, le spalam, taiem vinetele in doua pe lungime, lasand si coditele apoi le scobim in interior. Le presaram bine cu sare si le lasam deoparte sa iasa amareala... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda