Retete

  • Rata cu napi


    Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati in sferturi sa se rumeneasca. In untura ramasa... »


  • Rata cu mere


    Rata se pregateste, interiorul se curata bine, se unge cu unt si se introduc patru mere mici, curatate de coaja si de seminte, apoi se scobesc cu un cutitas. Se unge apoi rata si pe exterior cu unt... »


  • Carne de rata cu portocale


    Rata se pune la rumenit in unt la cuptor. Separat se prepara un sos din faina si grasime amestecate pe foc mic pana ce faina se ingalbeneste putin, apoi se adauga sare si coaja rasa de la 2... »


  • Mancare de rata cu ceapa


    Rata se frige in cuptor intr-un vas cu unt si un pahar cu vin alb. Vasul se acopera cu capac, iar din cand in cand se mai uda rata cu sosul din tava. Arpagicul se curata si se fierbe in apa cu sare... »


  • Porumbei gatiti cu mazare


    Porumbeii se curata si se spala dupa care se rumenesc in unt, impreuna cu o ceapa tocata si cu cateva bucati de slanina. Se adauga apoi faina, dupa ce s-a rumenit, se toarna apa, bulionul de rosii,... »


  • sarmale de varza acra


    Se toaca impreuna carnea sislanina si morcovul. Ceapa se taiem marunt si se caleste putin cu o lingura unsoare. Cind s-a calit se ia de pe foc si se pune peste ea carnea tocata, ouale, orezul,... »


  • Muschi de vita sote


    Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fierbinte pe foc mic si se intorc din cand in... »


  • Musaca de carne si cartofi


    Ceapa se toaca si se pune intr-un vas impreuna cu unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Carnea se trece prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa dupa care se acopera cu un... »


  • Musaca de telina cu carne


    Carnea se da prin masina de tocat, impreuna cu felia de paine muiata si stoarsa. Ceapa tocata se amesteca impreuna cu carne. Untul se pune intr-un vas, pe foc mic si cand s-a incalzit, se adauga... »


  • Varza a la Cluj


    Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se pune apoi compozitia intr-un vas cu ulei, pe foc, sa se inabuse bine.... »


  • Praz umplut cu carne


    Prazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la oparit si se apasa cu degeteul in mijlocul bucatilor ca sa iasa celelalte tuburi din... »


  • Ardei grasi umpluti cu carne


    Carnea se taie bucatele si se toaca marunt, la masina. Orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert, intr-un vas cu apa. Intre timp se cojeste usor ceapa in putin unt si se amesteca cu... »


  • Ghiveci cu carne de vaca


    Carnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa de tot. Se mai toarna apoi cate putina apa, pana cand incepe carnea sa se... »


  • Mancare de carne cu fasole verde


    Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana se rumenesc, apoi se toarna apa putin cate... »


  • Tocanita ardeleneasca din carne de vaca


    Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana ce carnea se albeste pe toate partile. Se lasa apoi la rumenit pe foc... »


  • Mancare de carne cu vinete


    Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se... »


  • Mancare de carne cu ciuperci si cabanos


    Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga faina, o... »


  • Vitel sote cu macaroane


    Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe totul la foc mic. Se amesteca apoi carnea tocata marunt, in prealabil... »


  • Cotlet de vitel cu smantana


    Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au... »


  • Rasol de limba cu varza


    Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga ardeiul gras feliat. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda