Retete

  • Peste oceanic a la grec


    Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de dafin, usturoiul taiat felioare, dupa care se... »


  • Paste cu stevie si branza


    Se fierb pastele aproximativ 10, in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se amesteca branza cu 2 oua, smantana, pastele si se lasa deoparte. Se spala stevia si salata, si oparesc si se toaca, iar... »


  • Aluat pentru macaroane de casa


    Se prepara un aluat din oua, faina, apa si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm grosime. Se lasa putin la uscat, se pudreaza apoi cu faina, dupa care se ruleaza, se taie... »


  • Macaroane cu ficat de pasare


    Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurita de unt. Cand a scazut bine apa, se trec... »


  • Macaroane milaneze


    Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri si se amesteca impreuna cu spaghetele. Se pune... »


  • Taitei cu varza


    Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce, dupa care se amesteca impreuna cu ceapa calita in unt cu piper. Se lasa... »


  • Ardei umpluti cu ciuperci


    Prepara o portie de pasta de soia care inlocuieste carnea conform retetei de la Sarmale cu ciuperci. Spala 8 ardei de marime medie, scoate-i capacul si curata-i de seminte. Aseaza-i in suficienta... »


  • sarmale in foi de vita cu ciuperci


    Se taie ceapa marunt si se pune sa se caleasca in ulei. Cand este aurie ceapa, se pun si ciupercile taiate si spalate foarte bine. Se lasa putin sa-si ia gustul cepei si se adauga vegeta si apoi... »


  • Sarmalute in foi de vita libaneze


    Rosiile se taie cubulete mici, se toaca ceapa marunt. Spalam orezul. Patrunjelul se spala si se taie marunt si se amesteca cu condimentele si zeama de lamaie + 2 linguri de ulei (nu se caleste... »


  • sarmale din orez


    Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se adauga ardeii precum si rosiile maruntite, curatate de pielita si seminte si se lasa sa fiarba totul. Se presara... »


  • Sarmalute in foi de vita


    Ingredientele se amesteca. Se impacheteaza sarmale in foile de vita. Se pun in congelator crude si cand e nevoie se scot. Se fierb cu apa, suc lamaie, putin marar, ulei de masline si boabe de... »


  • sarmale cu orez si stafide


    Se curata varza, se opareste, se indeparteaza nervurile foilor. Se aleg foi frumoase pentru sarmale, restul se toaca. Se prepara orezul: o ceapa se prajeste in juma din ulei, se pune si orezul... »


  • Sarmalute in foi de varza


    Varza se tine la desarat si apoi se spala. Carnea se da prin masina. Ceapa se toaca marunt si se caleste. Daca e carnea grasa se pun 150 ml apa pentru 100 gr orez (4 linguri) si daca e slaba 200 ml... »


  • Sarmalute de post


    Se desface varza in foi. Se fierb in apa cu sare 15 minute. Spalati orezul in 3-4 ape si fierbeti-l 10 minute. Curatati si spalati ceapa, tocati-o marunt, apoi caliti-o 5 minute in ulei.... »


  • Snitel umplut (reteta sarbeasca) - Culinar.ro


    Pentru inceput, ardeii copti se curata de pielita si de casuta semintelor. Se prepara vinegreta din usturoiul zdrobit, amestecat cu sarea, mierea si otetul. Se adauga uleiul si se toarna deasupra... »


  • Foi de brick cu ton si cascaval - Culinar.ro


    Tonul se scurge foarte bine si se marunteste (eu am avut ton bucati), ceapa se toaca marunt, cascavalul se da prin razatoarea mare, patrunjelul se toaca, se puningredientele la un loc, se amesteca... »


  • Sarmalute foitaj - Culinar.ro


    Se rade pe razatoarea mica morcovul, telina si oul fiert. Se caleste ceapa si cand se raceste se amesteca (framanta) cu morcovul, telina, carnea tocata si oul ras. Se adauga mirodeniile (gustul... »


  • Frunze de vita pentru iarna - Culinar.ro


    Se pregatesc sticle de plastic curate si uscate. Se ruleaza cateva frunze astfel incat sa intre pe gura sticlei. De preferat a se pune frunze de aceeasi marime ca sa facem sarmale de aceeasi... »


  • Dulceata de mere cu scortisoara - Culinar.ro


    Merele curatate de coaja si miez le-am taiat felii foarte, foarte subtiri. Am pus merele in oala cu cele 300 ml apa. Dupa ce au fiert 5 minute le-am amestecat rotind oala ca la sarmale si am pus... »


  • Placinte cu sunca - Culinar.ro


    Se prepara aluatul traditional pentru placinte. Se umple placintele cu amestecul de sunca, ou si smantana, se ruleaza placintele, ca si sarmalele si se inchid capetele. Se pun la prajit asemeni... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda