DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • snitel de caprioara


    Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe... »


  • Maxi cu pui


    Se rade cascavalul, snitelul re taie in trei ,salata se aseaza alternativ, rosia se taie felii, varza se da pe razatoare impreuna cu morcovul. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu snitelul... »


  • pui cu mozzarela


    se pregateste pieptul de pui ca pentru snitele, se pune in mijloc o bucata de mozzarela si se condimenteaza cu oregano, sare si piper. se ruleaza pieptul de pui si se prinde cu o scobitoare. se... »


  • snitele de vinete


    se bat bine ouale cu faina,sarea si piperul.se taie vinata felii groase cca 1cm.se trec feliile de vinete prin sosul obtinut din oua si se prajesc.se servesc »


  • snitel prahovean


    se ia bucata de muschi se taie in 2 bucati, se fac 2 snitele dupa ce sant gata se scurg de ulei foarte bine si se pune la mijloc sunca presata si deastpra se pune cascavalu se da la cuptoru cu... »


  • snitel de vitel invelit in cascaval Delaco, esenta laptelui


    Mai intai pregateste-ti ingredientele pentru 4 portii zdravene: Ai nevoie de 60 g de cascaval Delaco ras, 8 felii de carne proaspata de vitel (aprox. 40-50 g/bucata), 3 oua, 2 linguri de ulei de... »


    Snitel de vitel invelit in cascaval Delaco, esenta laptelui
  • Rulada de curcan cu prune si sos de migdale


    O reteta de gala! Secretul, pe care il stim doar noi, este ca se face foarte usor. Ingrediente: trei pulpe superioare de curcan, 20 prune uscate (eventual afumate), doua lingurite de mustar, o... »


    Rulada de curcan cu prune si sos de migdale
  • Friptura de porc cu nuca, alune si fistic


    O friptura clasica, pana la un punct, dincolo de care vei servi celor dragi un preparat fastuos, pe care l-ai putea foarte bine manca intr-un restaurant de cinci stele, in centrul Parisului.... »


    Friptura de porc cu nuca, alune si fistic
  • Boabe de porumb in sos alb


    Este o garnitura foarte potrivita pentru snitele, carne de porc si pui.Ingrediente si cantitati: 250 grame de porumb din conserva1 lingura cu faina3 linguri cu smantana1 canita cu lapteputin... »


    Boabe de porumb in sos alb
  • Retete speciale de Paste


    Pentru ca dupa noaptea de Inviere si dupa cel mai lung post al anului veti dori sa mancati ceva deosebit dar si traditional, noi incercam sa va sugeram cateva retete utile in gospodarie. Ele vor fi... »


    Retete speciale de Paste
  • Rulade italienesti din piept de pui


    O reteta delicioasa, un adevarat festin gastronomic! O rulada simplu de realizat, din carne de pui, sanatoasa si satioasa. Se serveste cu garnitura de legume asortate si cu un sos delicios, din... »


    Rulade italienesti din piept de pui
  • Ceva cu nuca


    Intr-un castron punem faina, 130 gr unt, zaharul vanilat, praful de copt, 100 gr zahar , sarea, si cele 2 oua si incepem sa framantam si sa strangem aluatul de gat, apoi invelim aluatul intr-o... »


    Ceva cu nuca
  • Bureti de fag


    Se spala bine buretii de fag, se taie fasii de aproximativ 2 cm., se fierb 60 de minute. Separat se fierg morcovii, se taie rondele de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se... »


  • snitele de cartofi cu ochiuri


    Se rad cartofii curatati, spalati, stersi si se amesteca cu oul intreg, »


  • Kievskaia


    Se feliaza pieptul de pui si se bate (ca pentru snitele), se sareaza si pipereaza. Pe fiecare bucata se pune un cubulet de unt (de marimea unui cub Knorr) si putin (dar putin) marar. Se ruleaza... »


  • Piept de gasca umplut


    (pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de paine se inmoaie in lapte si se scurge. Pulpele de gasca dezosate se taie in bucati... »


  • Pui la gratar Porto


    1. Se spala puiul intreg. 2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana cand se zdrobesc toate oasele. 3. Se pun jumatatile de pui intr-un castron si peste ele... »


  • snitel de cartofi si legume


    Se fierb cartofii in coaja, la fel si legumele (se pot folosi legume ramase de la fiertul unei supe). Cartofii se curata, se dau prin masina de tocat impreuna cu legumele , se adauga 2 oua,... »


  • Antricoate de cartofi la cuptor


    Curatati carofi si taiatii pe lungime in 8, puneti in tava si adaugatii celalalte, apa se pune pana se acopera putin cartofi. In 45 minute dupa ce au stat in cuptor sant bune de mancat,alaturi de o... »


  • Varza calita a la Ina


    Am calit varza taiata la foc mic pana a devenit aurie am scos-o din oala, si am pus la calit gusa cam 2-3 min dupa care am adaugat ceapa pana s-a inmuiat bine. Apoi am asaugat rosia pasata in... »


    Varza calita a la Ina
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda