Retete

  • tiramisu


    Mai intai se prepara ness-ul pt a se raci(se prepara intrun castron potrivit de mare,ness-ul sa fie dulce),apoi frisca lichida.Iaurturile,branza topita si zaharul se amesteca cu mixerul pana se... »


  • tiramisu


    Acest desert inventat in regiunea Venetiei a devenit un clasic al cofetariei italienesti. Savoiardi sau biscuitii asemuiti cu degetele doamnelor, etajati si acoperiti cu branza mascarpone, fac ca... »


    Tiramisu
  • tiramisu


    In 500 ml apa, se face o infuzie cu cafea. Se separa galbenusurile de albusuri. intr-un vas se bat spuma galbenusurile cu zaharul. Frisca, albusul si mascarpone se bat spuma, separat fiecare. Se... »


  • tiramisu


    Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma se amesteca amandoua creme si se freaca incet sa nu se taie. Se pun... »


  • tiramisu


    Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc, de-abia dupa ce ati amestecat galbenusurile cu zaharul, puteti pune si vasul respectiv, pe foc la bain marie, adaugand laptele, si... »


    Tiramisu
  • tiramisu


    Cafeaua se amesteca cu rom si amaretto, se lasa la racit. Galbenusurile se bat spuma cu zahar, zahar vanilat si coaja rrasa de lamaie. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile... »


  • tiramisu


    Blatul il facem ca pe pandispan, batem albusurile apoi incorporam zaharul, apa, galbenusurile, uleiul, faina. Coacem la foc potrivit . Crema: Batem frisca, incorporam crema de branza, iaurtul si... »


    Tiramisu
  • tiramisu


    Galbenusurile se freaca bine cu zaharul vreo 8 minute. Se adauga 1/2 din cantitatea de amaretto si se amesteca iar. Separat se bate putin crema mascarpone si apoi se adauga la galbenusuri.Cealalta... »


    Tiramisu
  • tiramisu lejer


    Nu este foarte greu sa faci ceva gustos care sa aiba calorii foarte putine, daca la mijloc este o reteta speciala, cum este acest Tiramisu. Din ingrediente rezulta patru portii, fiecare avand doar... »


    Tiramisu lejer
  • Gateste bine italieneste!


    Bucataria italieneasca nu inseamna doar pizza si paste. Complete, complexe si savuroase, preparatele traditionale sunt combinatii inspirate, din care rezulta mancaruri gustoase si foarte sanatoase.... »


    Gateste bine italieneste!
  • tiramisu, retete si povesti


    Cremos, lejer si proaspat, Tiramisu este un desert italian care a cucerit lumea. Originea prajiturii si numele sunt inca un subiect de controversa si disputate de cateva regiuni din Italia.... »


    Tiramisu, retete si povesti
  • tiramisu clasic


    Este reteta clasica, simpla, a prajiturii. De data aceasta clasic insemna savuros si elegant. Reteta are ingrediente pentru patru portii.Ingrediente:12 -16 piscoturi, 150 grame branza marcarpone... »


    Tiramisu clasic
  • tiramisu cu ciocolata


    Savoarea unui Tiramisu, dar intr-o alta prezentare, si cu alte ingrediente in plus. Reteta este pentru sase portii.Ingrediente: Noua oua, 10 linguri de zahar, trei linguri de cacao, o lingura de... »


    Tiramisu cu ciocolata
  • tiramisu cu visine


    O combinatie foarte buna si deosebit de spectaculoasa vzual. Foloseste doar visine din visinata, carora le-ai scos samburii. Pentru sase portii.Ingrediente:16 -20 piscoturi, 250 grame branza... »


    Tiramisu cu visine
  • tiramisu cu visine


    Un Tiramisu special, cu visine si aspect deloc obisnuit! Daca esti mare amatoare a celebrului si clasicului desert italian, cu siguranta, aceasta varianta cu visine te va cuceri!Ingrediente si... »


    Tiramisu cu visine
  • Retete dulci pentru 8 Martie


    Avand in vedere faptul ca Ziua Femeii va fi sarbatorita, anul acesta, intr-un week-end, ai la dispozitie doua zile pentru a pune la punct o masa festiva dedicata mamei. 8 Martie reprezinta una... »


    Retete dulci pentru 8 Martie
  • Bavareze cu capsune


    Capusnele se spala si apoi se sfarama bine, pana cand devin o pasta. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul tos, cu zeama de lamaie si cu foile de gelatina, inmuiate initial intr-un pahar cu apa.... »


  • Mere coapte


    Merele se spala, se scobesc si li se face o crestatura adanca de 1 mm de jur-imprejur, ca sa nu le crape coaja in cuptor. Se umple fiecare scobitura cu zahar, peste care se pune putin unt. Se unge... »


  • Pere cu sos


    Alegi pere bine coapte, le speli si le cureti de coaja, apoi le tai felii subtiri de 2—3 cm si le pui la fiert in sirop de zahar, care clocoteste. Le lasi in sirop cate doua minute, si le scoti... »


  • Desert din fructe conservate


    Cureti fructele de frunze si de codite, le speli cu multa apa rece si le pui in borcan de sticla de 10 litri, procedand astfel pana in baza borcanului capsunele si ciresele pregatite asa cum s-au... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda