• Chiftelute de ricotta in sos de rosii

  • 688 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Pentru suc de rosii: ceapa, suc de rosii, sare, zahar. Pentru chiftelute: 300 gr. ricotta, 1 ou, sare, piper, patrunjel tocat, pesmet.
  •  
  • Preparare reteta :
  • Am preparat mai intai sucul de rosii (eu am folosit passata pomodoro). Am calit un pic de ceapa in ulei, am adugat suc de rosii, sare, zahar si am lasat la fiert la foc mic, pana se ingroasa putin. In timp ce fierbe se prepara chiftelutele cu aproximativ 300 grame ricotta (romana) un ou, sare, piper, patrunjel tocat si pesmet (atat cat este necesar sa formati chiftelute), nu se mai lipeste de maini si e usor de modelat. Le puneti usor in sucul ce fierbe, daca sucul nu le acopera, le intoarceti cu delicatete. Cand s-au umflat putin, sunt gata!
  •  

Retete asemanatoare



Tarta cu dovlecel si telemea - Culinar.ro

Tarta cu dovlecel si telemea - Culinar.ro



Aluat fraged: 120 g unt, 150 g faina, o lingurita sare, un...
Coronita cu nuca si cacao

Coronita cu nuca si cacao



700 g faina 40 g drojdie proaspata 200 g zahar 300 ml lapte 150 ml ulei...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda