• Aluat pentru taitei

  • 1135 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 300 gr faina, 25 gr unt, 2 oua, 1 galbenus, sare, 1 cescuta lapte
  •  
  • Preparare reteta :
  • Faina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si se lasa in repaus aproximativ 2 ore. Se taie apoi in doua si se intind doua foi subtiri. Se presara cu faina si se ruleaza fiecare foaie, dupa care se taie in panglici subtiri de 2 mm. Se scutura apoi de faina, dupa care se lasa la uscat. Taiteii astfel formati se fierb ca si macaroanele.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se prepara cu lapte, carne, varza, branza etc. Alte retete culinare: Mancare de mazare Sarmale...
  •  
faina, unt, oua, sare, lapte

Retete asemanatoare



Crenvusti in aluat - Culinar.ro

Crenvusti in aluat - Culinar.ro



125 grame branza dulce, 4 linguri de lapte, 1 galnenus si...
Carnaciori in aluat - Culinar.ro

Carnaciori in aluat - Culinar.ro



300-400 gr carnaciori picanti, 250 gr faina, 125 gr unt, 6...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda