DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Aluat pentru taitei - Faina se amesteca
 

  • Aluat pentru taitei

  • 1030 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 300 gr faina, 25 gr unt, 2 oua, 1 galbenus, sare, 1 cescuta lapte
  •  
  • Preparare reteta :
  • Faina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si se lasa in repaus aproximativ 2 ore. Se taie apoi in doua si se intind doua foi subtiri. Se presara cu faina si se ruleaza fiecare foaie, dupa care se taie in panglici subtiri de 2 mm. Se scutura apoi de faina, dupa care se lasa la uscat. Taiteii astfel formati se fierb ca si macaroanele.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se prepara cu lapte, carne, varza, branza etc. Alte retete culinare: Mancare de mazare Sarmale...
  •  
faina, unt, oua, sare, lapte

Retete asemanatoare



Prajitura cu ananas,aluat pufos

Prajitura cu ananas,aluat pufos



1 conserva de ananas rondele, 150 gr. unt, 150 gr. zahar, 3 oua, 150 gr...
Aluat moldovenesc de placinta

Aluat moldovenesc de placinta



500 gr faina, 3 galbenusuri, 120 gr unt, 3 linguri zahar, 20 gr...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda