• Bors de miel

  • 4890 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.26 din 19 voturi
  • reteta trimisa de Sanda
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1-1,5 kg carne de miel (partile cu oase: spate, coaste...)
    ceapa,

    morcov,

    radacina de patrunjel,

    telina

    multa verdeata, in special leustean verde
    1 l de bors, sau un plic din magazin

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se face foarte usor: se spala bine carnea, se pune la fiert in apa rece cat s-o acopere, dar nu prea multa (carnea fierbe repede), eventual se mai adauga apa pe parcurs, dar atentie ca urmeaza sa puneti si borsul. Dupa ce da in clocot se spumuieste si se adauga si zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt. Cand sunt fierte puneti borsul (daca este lichid se da in clocot inainte si apoi se adauga), daca este la plic, dupa instructiunile lor. Oricum se pune dupa gust, depinde cat de acra o vreti. La sfarsit se pune verdeata tocata.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

  •  

Retete asemanatoare



Bors de hribi

Bors de hribi



100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1...
Bors de fasole boabe

Bors de fasole boabe



3 litri apa, 250 gr. fasole boabe, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda