• Bors de miel

  • 4439 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.26 din 19 voturi
  • reteta trimisa de Sanda
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1-1,5 kg carne de miel (partile cu oase: spate, coaste...)
    ceapa,

    morcov,

    radacina de patrunjel,

    telina

    multa verdeata, in special leustean verde
    1 l de bors, sau un plic din magazin

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se face foarte usor: se spala bine carnea, se pune la fiert in apa rece cat s-o acopere, dar nu prea multa (carnea fierbe repede), eventual se mai adauga apa pe parcurs, dar atentie ca urmeaza sa puneti si borsul. Dupa ce da in clocot se spumuieste si se adauga si zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt. Cand sunt fierte puneti borsul (daca este lichid se da in clocot inainte si apoi se adauga), daca este la plic, dupa instructiunile lor. Oricum se pune dupa gust, depinde cat de acra o vreti. La sfarsit se pune verdeata tocata.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

  •  

Retete asemanatoare



Bors de fasole boabe

Bors de fasole boabe



200 g fasole boabe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, frunze de leustean,...
Bors de maruntaie de pasare

Bors de maruntaie de pasare



1/2 kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 1 cescuta...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda