DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Bors de praz
 

  • Bors de praz

  • 1095 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.27 din 11 voturi
  • reteta trimisa de retete.eva.ro
  •  
  • Preparare reteta :
  • Ciorbele si supele de legume sunt recomandate in aceasta perioada. Pe de o parte, pentru ca reprezinta o sursa de vitamine si minerale, pe de alta pentru ca sunt sarace in calorii. Poti incerca si retetele de supe hipocalorice, dar si supele si ciorbele de iarna. Ceva mai consistente, acestea sunt insa binevenite si pot reprezenta o masa in sine.Ingrediente: 500 grame praz (cu frunze cu tot), o ceapa de apa, doi morcovi, o telina mica, doi ardei grasi, un litru de bors, sare, piper, seminte de marar, putin cimbri, un borcan mic de iaurt, un galbenus.Preparare: - Curata legumele. Taie ceapa, morcovul, telina, ardeii si prazul, dar nu foarte marunt. Taie si frunzele de praz. Pune prazul la calit in putin ulei, cu un praf de sare. Cand se desface si devine trasparent, adauga celelalte legume si frunzele de praz. - Adauga seminte de marar si cimbru. Lasa legumele la inabusit cinci minute, intr-o oala cu capac. Adauga un 1,5 litri de apa clocotita si lasa totul sa fiarba la foc mic, cu capac, circa 20-30 de minute. Potriveste de sare si piper. Adauga borsul, clocotit in prealabil. Da deoparte. - Bate galbenusul cu un borcan de iaurt si un praf de sare. Subtiaza cu zeama din bors si rastoarna in oala. Amesteca. Este bun si cald si rece.Sfat Eva: Daca vrei o varianta mai consistenta, renunta la bors. Poti pune si un ardei iute care va condimenta si va “incinge” mancarea.
  •  
  • Bors de praz 1593.jpg
ardei, bors, bors de praz, ceapa, ciorba de legume, morcozi, seminte de marar, supa de legume, telina

Retete asemanatoare



Bors de crap cu zarzavat

Bors de crap cu zarzavat



1 kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc....
Bors de fasole uscata

Bors de fasole uscata



300 gr. fasole uscata, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel, 3 cepe,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda