• Capsunata

  • 1462 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 3 kg capsuni, 1 kg zahar, 1 l alcool, 2 l votca, zahar vanilat
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curata 2 kg de fructe si se spala in multe ape reci, dupa care se pun intr-o damigeana de sticla si se acopera cu jumatate din cantitatea de zahar. Restul fructelor se spala si se zdrobesc, se pun peste celelalte fructe intregi si se acopera cu restul de zahar. Amestecul se lasa la cald zece zile, timp in care se scutura vasul, pentru ca siropul lasat de fructe sa le acopere uniform. Se pune alcoolul dupa zece zile, in amestec cu votca, se adauga zahar vanilat si se leaga damigeana cu celofan pus in doua, peste dopul de pluta care acopera gura damigenei inca de la inceputul fermentatiei.
  •  

Retete asemanatoare



Clatite cu gem de capsuni, smochine si sirop de artar

Clatite cu gem de capsuni, smochine si sirop de artar



16 dkg faina 2 oua 1 dkg zahar 3 dl ulei Sre Putina apa minerala 3-4...
Spuma de capsune

Spuma de capsune



500 gr zahar, 2 oua, 2 pahare capsuni

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda