• Capsunata

  • 1454 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 3 kg capsuni, 1 kg zahar, 1 l alcool, 2 l votca, zahar vanilat
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curata 2 kg de fructe si se spala in multe ape reci, dupa care se pun intr-o damigeana de sticla si se acopera cu jumatate din cantitatea de zahar. Restul fructelor se spala si se zdrobesc, se pun peste celelalte fructe intregi si se acopera cu restul de zahar. Amestecul se lasa la cald zece zile, timp in care se scutura vasul, pentru ca siropul lasat de fructe sa le acopere uniform. Se pune alcoolul dupa zece zile, in amestec cu votca, se adauga zahar vanilat si se leaga damigeana cu celofan pus in doua, peste dopul de pluta care acopera gura damigenei inca de la inceputul fermentatiei.
  •  

Retete asemanatoare



Spuma de capsuni

Spuma de capsuni



1/4 pahar capsuni, 1/4 pahar zahar, 1/4 albus
Supa de capsuni

Supa de capsuni



40 dg capsuni coapte, 4 linguri de zahar, 1,25 dl vin alb, 2 linguri de...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda