• Carne tocata la tava

  • 1827 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1 chifla uscata 1 ceapa 3 fire de busuioc (o lingura de frunze uscate) 1 kg carne tocata 2 oua Piper macinat 2 l.c. mustar 2 linguri adaos alimentar
  •  
  • Preparare reteta :
  • 1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impreuna cu ceapa si busuiocul. Se sparge un ou, se adauga mustarul, se potriveste gustul cu adaos alimentar si piper macinat. Se framanta si se face rulada. 3.Cuptorul se incalzeste la 180°. Tava se unge cu ulei, se aranjeaza rulada si se coace 45 de minute. O portie : 2310 kJ/550kcal
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Alte retete culinare romanesti recomandate Tochitura pui Tocanita de vita cu ciuperci Tocanita...
  •  
chifla uscata, ceapa, busuioc, carne tocata, oua

Retete asemanatoare



Piftie din carne de curcan

Piftie din carne de curcan



400 gr carne de curcan, 50 gr morcovi, 50 gr ceapa, 1 ou,...
Mancare de cartofi cu carne

Mancare de cartofi cu carne



800 g cartofi, 200 g carne prajita sau fiarta, 1 ceapa rosie,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda