• Ceapa umpluta cu salam

  • 730 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 6 cepe mari, 200 gr salam dat prin masina de tocat, 1/4 pachet de unt, pesmet alb, fin sare
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare. Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt. Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor. Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet. Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare Salata orientala Salata cruditati Salata...
  •  
ceapa, salam, unt, pesmet, sare

Retete asemanatoare



Mancarica de ceapa

Mancarica de ceapa



4 cepe mijlocii, 3 oua, faina, pesmet, sare, ulei
Tocana de ceapa cu carne de pui

Tocana de ceapa cu carne de pui



ceapa - 2 kg ardei gras - 2 buc. marisori morcov - 2 buc carne de pui -...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda