DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Chiftelute marinate - <p>Carnea slaba de
 

  • Chiftelute marinate

  • 10173 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.80 din 10 voturi
  • reteta trimisa de Voicu Hetel
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1/4 carne , 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, faina, untdelemn,marar, piper, ienibahar, sare.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine stoarsa in pumni, cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn si usturoiul taiat marunt. La tocatura se adauga oul crud, 1/2 lingurita cu sare fina, un virf ascutit cu piper, o lingurita cu virf de marar sau patrunjel taiat marunt sii se amesteca bine.Se ia cite o lingurita cu virf din compozitie, se pune pe o foaie de nailon, presarata cu o lingurita cu virf de faina, se trece bine prin faina si i se da forma rotunda de bila.Se asaza una linga alta, pe foaia de nailon;vor rezulta 14-15 bucati.Se unge bine cu 2 linguri de untdelemn, o cratita de 1 1/2 l, se asaza in ea chiftele (bilele) neinghesuite, una linga alta care, apoi, se stropesc bine cu 3 linguri de untdelem si se dau la cuptor descoperite, 30-40 minute , la foc moderat ca sa nu se friga si sa se rumeneasca putin la suprafata.Dupa aceea, sucul de rosii se dilueaza ca sa fie potrivit de acru si se toarna peste chiftele, cit sa le cuprinda.Chiftelele se ridica putin cu virful cutitului ca sa se desprinda de cratita si ca sosul sa intre si sub ele.In sos se adauga o foaie de dafin, un virf de cutit cu ienibahar, marar sau patrunjel atiat marunt si sare, dupa gust.Se lasa la cuptor 15 minute, ca sa se formeze sosul si sa se ridice untdelemnul.Se servesc calde cu piure de cartofi.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

  •  

Retete asemanatoare



Chiftelute cu pireu de cartofi

Chiftelute cu pireu de cartofi



150 gr. carne de vaca sau de porc foarte slaba, o felie franzela uscata,...
Chiftea din carne de pui si soia - Culinar.ro

Chiftea din carne de pui si soia - Culinar.ro



200 g carne de pui 100 g soia 1 felie de paine veche 2...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda