• Ciorba de potroace

  • 6423 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.08 din 13 voturi
  • reteta trimisa de Alina
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari,

    2-3 oase de vaca,

    1 buc. morcov,

    1/2 buc. radacina de patrunjel,

    1/2 buc. pastirnac,

    1/2 buc. telina,

    2 linguri orez,

    1 l zeama de varza,

    o legatura leustean,

    sare,

    1/2 l apa

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ramina tuleie sau puf, se introduc in zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se pune zeama de varza fiarta separat. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si clatit in apa rece, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc. Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp 1h 30 min.

  •  

Retete asemanatoare



Ciorba de pui tanar

Ciorba de pui tanar



1 morcov, o radacina patrunjel, o ceapa taiata, 1 pui, 2-3 linguri orez,...
Ciorba de fasole verde si legume

Ciorba de fasole verde si legume



2 l apa, 500-600 gr. fasole verde, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda