• Ciulama de pui cu ciuperci

  • 12569 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.14 din 7 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 2 buc piept pui,

    800g ciuperci,

    300 g smantana,

    3 linguri faina,

    sare,

    piper,

    ulei,

    patrunjel

    apa.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si se sareaza dupa gust. Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apa, frecandu-se rapid pana creste ( subtire sau gros dupa preferinte ).

    Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul . Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet.

    Se adauga sare si piper, dupa gust.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate scazuta.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Ciulama cu carne de miel

Ciulama cu carne de miel



600 g pulpa de miel, 2 linguri de unt, 4 linguri de faina, o legatura de...
Ciulama din carne de gaina

Ciulama din carne de gaina



1 jumatate de gaina, 1 morcov, 1 telina, sare, 3 linguri de faina,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda