• Ciulama de pui cu ciuperci

  • 11819 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.14 din 7 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 2 buc piept pui,

    800g ciuperci,

    300 g smantana,

    3 linguri faina,

    sare,

    piper,

    ulei,

    patrunjel

    apa.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si se sareaza dupa gust. Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apa, frecandu-se rapid pana creste ( subtire sau gros dupa preferinte ).

    Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul . Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet.

    Se adauga sare si piper, dupa gust.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate scazuta.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Ciulama de ciuperci cu smanatana

Ciulama de ciuperci cu smanatana



400 g de ciuperci, 1 ceapa mica, 50 ml ulei, 1 lingurita...
Pilaf de orez cu ciulama de carne

Pilaf de orez cu ciulama de carne



500 g friptura de manzat, 50 g unt, 1 lingura de faina, 1 cana de...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda