• Cordon bleu

  • 1090 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 2 bucati piept de pui 1 ou pesmet sare,piper 3 feli sunca 3 feli cascaval
  •  
  • Preparare reteta :
  • Pieptul de pui se taie si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza si se pipereaza.Pe felia de piept se aseaza sunca si cascaval ca in imagini, iar apoi se ruleaza; daca nu sta rulat se fixeaza cu scobitoarea. Pieptul se trece prin pesmet (sau faina), ou, pesmet si se pune in ulei incins si se prajeste la foc mediu (se intoarce pe toate partile sa nu ramana crud). Cand s-a rumenit se scoate pe o farfurie cu un servetel absorbant.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se serveste alaturi de o salata sau muraturi (sau ce vreti voi). Alte retete recomandate:
  •  
  • Cordon bleu 8571.jpg
ou, pesmet, piept de pui, cascaval, sunca

Retete asemanatoare



Sos scordolea - Culinar.ro

Sos scordolea - Culinar.ro



100 ml ulei, 1 jumatate capcatana usturoi, 100 gr miez de...
Sos scordolea - Culinar.ro

Sos scordolea - Culinar.ro



200 gr nuci macinate, un pahar untdelemn, 5-6 catei usturoi,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda