• Cornulete cu bors si rahat

  • 1918 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.50 din 2 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1 pachet de margarina UNIREA 7 linguri de bors rece, 2 linguri de untura, 400 gr faina, 1 lingura de zahar tos, 1 lingura de zahar pudra, rahat, sare
  •  
  • Preparare reteta :
  • margarina UNIREA se freaca spuma, apoi se adaugă untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se adauga o lingura de zahar si faina in ploaie. Aluatul se framanta bine, apoi se lasa la rece. Se imparte in mai multe parti egale si se umplu cornulete cu rahat. Se pun pe o tava, se introduc in cuptorul fierbinte si se coc la foc potrivit.
  •  
margarina, bors, untura, faina, zahar tos, zahar pudra, rahat, sare

Retete asemanatoare



Cornuri din aluat dospit la rece - Culinar.ro

Cornuri din aluat dospit la rece - Culinar.ro



1 ou 500 grame faina 1 plic de drojdie granulata 1 pahar...
Sufleu din cornuri cu caise

Sufleu din cornuri cu caise



8 cornuri 7 dl lapte 4 oua 150 g zahar 1 pachetel de zahar vanilat 1...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda