• Cornulete de post

  • 522 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 5.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Coca: 200 gr. margarina UNIREA 100 gr. nuca tocata marunt, 100 gr. zahar tos, un pliculet zahar vanilat, 300 gr. faina. Pentru pudrat: 150-200 gr. zahar pudra si 3 pliculete zahar vanilat
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se amesteca bine toate ingredientele, incorporind margarina UNIREA rece taiata bucatele. Se da 10 min la frigider, timp in care se da drumul la aragaz, combinind zaharul pentru pudrat (intr-un castron) si se pregateste tava pentru copt: o ungi cu ulei si o "pudrezi" cu faina. Se formeaza suluri de grosimea degetului mic si se taie din 4 in 4 cm, adunind putin capetele fiecarui bastonas; astfel au luat forma de cornulet. In cuptorul deja incins, dat din acest moment la moderat, se introduce tava in care se asaza, cu putina distanta intre ele, cornuletele, pentru ~10 min. Intr-un castron mare in care s-a pus zaharul pentru pudrat, se tavalesc cu grija, fierbinti, caci sunt f. fragede.
  •  
margarina, nuca, zahar, zahar vanilat, faina, zahar pudra

Retete asemanatoare



Cornuri cu gem

Cornuri cu gem



300 ml lapte, 3 galbenusuri, 60 g margarina UNIREA 50 g zahar, sare, 30...
Cornulete cu smintina si rahat

Cornulete cu smintina si rahat



300 gr. faina, 200 gr. smintina, 200 gr. unt, sare, rahat

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda