• Cornulete de post

  • 570 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 5.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Coca: 200 gr. margarina UNIREA 100 gr. nuca tocata marunt, 100 gr. zahar tos, un pliculet zahar vanilat, 300 gr. faina. Pentru pudrat: 150-200 gr. zahar pudra si 3 pliculete zahar vanilat
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se amesteca bine toate ingredientele, incorporind margarina UNIREA rece taiata bucatele. Se da 10 min la frigider, timp in care se da drumul la aragaz, combinind zaharul pentru pudrat (intr-un castron) si se pregateste tava pentru copt: o ungi cu ulei si o "pudrezi" cu faina. Se formeaza suluri de grosimea degetului mic si se taie din 4 in 4 cm, adunind putin capetele fiecarui bastonas; astfel au luat forma de cornulet. In cuptorul deja incins, dat din acest moment la moderat, se introduce tava in care se asaza, cu putina distanta intre ele, cornuletele, pentru ~10 min. Intr-un castron mare in care s-a pus zaharul pentru pudrat, se tavalesc cu grija, fierbinti, caci sunt f. fragede.
  •  
margarina, nuca, zahar, zahar vanilat, faina, zahar pudra

Retete asemanatoare



Cornulete si ineluse de post

Cornulete si ineluse de post



Aluatul: 800 g faina 600 g margarina 10 linguri de apa clocotita + 5...
Cornuri umplute cu ciuperci - Culinar.ro

Cornuri umplute cu ciuperci - Culinar.ro



10-12 cornuri mici, 600 g ciuperci, 150 g unt, 3 oua,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda