Se freaca" />
 

  • Cornulete fragede

  • 26253 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.07 din 14 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 250 g unt,

    200 ml lapte,

    500 g zahar pudra,

    1/2 kg rahat,

    1 lingura otet,

    drojdie de bere cat o nuca,

    faina cat cuprinde

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute. Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele, se pune la mijloc cate o bucatica de rahat si se da forma de cornulet.
    Se coc la foc potrivit. Se tavalesc calde in zahar pudra.
    Ca diversificare, din aceeasi coca se pot face si fursecuri rotunde (taiate cu un paharel cu gura ingusta) si la care se pune un cubulet de rahat sau stafide deasupra.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 1 h 30 min.

  •  

Retete asemanatoare



Cornuri cu smantana acra - Culinar.ro

Cornuri cu smantana acra - Culinar.ro



500g faina, 60g zahar, 1cub drojdie, 200g smantana acra,...
Cornulete de post cu bors  - Culinar.ro

Cornulete de post cu bors - Culinar.ro



1/2 l ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina cat cuprinde....

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda