Se freaca" />
 

  • Cornulete fragede

  • 26238 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.07 din 14 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 250 g unt,

    200 ml lapte,

    500 g zahar pudra,

    1/2 kg rahat,

    1 lingura otet,

    drojdie de bere cat o nuca,

    faina cat cuprinde

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute. Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele, se pune la mijloc cate o bucatica de rahat si se da forma de cornulet.
    Se coc la foc potrivit. Se tavalesc calde in zahar pudra.
    Ca diversificare, din aceeasi coca se pot face si fursecuri rotunde (taiate cu un paharel cu gura ingusta) si la care se pune un cubulet de rahat sau stafide deasupra.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 1 h 30 min.

  •  

Retete asemanatoare



Cornulete sarate - Culinar.ro

Cornulete sarate - Culinar.ro



400 gr lapte, 50 gr ulei, 600 gr faina, 1 pachetel...
Cornulete cu nuca

Cornulete cu nuca



350 g faina 200 g margarina 100 g zahar tos 150 g nuci macinate 1...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda