Se freaca" />
 

  • Cornulete fragede

  • 27480 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.07 din 14 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 250 g unt,

    200 ml lapte,

    500 g zahar pudra,

    1/2 kg rahat,

    1 lingura otet,

    drojdie de bere cat o nuca,

    faina cat cuprinde

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute. Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele, se pune la mijloc cate o bucatica de rahat si se da forma de cornulet.
    Se coc la foc potrivit. Se tavalesc calde in zahar pudra.
    Ca diversificare, din aceeasi coca se pot face si fursecuri rotunde (taiate cu un paharel cu gura ingusta) si la care se pune un cubulet de rahat sau stafide deasupra.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 1 h 30 min.

  •  

Retete asemanatoare



Cornuri umplute cu ciuperci - Culinar.ro

Cornuri umplute cu ciuperci - Culinar.ro



10-12 cornuri mici, 600 g ciuperci, 150 g unt, 3 oua,...
Cornulete umplute

Cornulete umplute



15 dkg unt 25 dkg faina 1 ou 1 lingurita sare 2 linguri smantana Pentru...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda