• Cornuri umplute cu branza de vaci si chimen

  • 5614 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.70 din 20 voturi
  • reteta trimisa de Voicu Hetel
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura brinza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se servesc calde

  •  

Retete asemanatoare



Cornuri umplute - Culinar.ro

Cornuri umplute - Culinar.ro



1 cutie cu sardele, 1 ou rascopt, 10 masline, 1 gogosar...
Cornulete cu gem

Cornulete cu gem



300 g faina, 80 g zahar brun, praf de copt, sare, 150 g unt, un ou, 10...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda