• Cornuri umplute cu branza de vaci si chimen

  • 5342 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.70 din 20 voturi
  • reteta trimisa de Voicu Hetel
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura brinza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se servesc calde

  •  

Retete asemanatoare



Cornulete fragede cu nuca

Cornulete fragede cu nuca



300 gr. faina, 250 gr. margarina UNIREA 100 gr. miez de nuca, 75 gr....
Cornuri calde la cuptor

Cornuri calde la cuptor



6 cornuri (feliute de paine), 200 gr cascaval ras, 100 gr...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda