• Cotlet in vin alb

  • 6509 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.81 din 16 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • cotlet de porc cu os taiat felii,

    usturoi, piper,

    sare,

    boia de ardei (dulce sau iute dupa gust),

    vin alb sec.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece pina pe a doua zi (10-12 ore minimum). Apoi se aseaza bine intr-o cratita, se toarna vinul pina ce il acopera si se pune la fiert la foc mic sub capac. Daca in timp ce fierbe scade se mai adauga vin.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp de preparare 50-60 minute.

  •  

Retete asemanatoare



Cotlete de vitel

Cotlete de vitel



4 cotlete de vitel, 300 ml lapte, 1 ceapa, 1 buchetel aromat, 1 foaie de...
Cotlet de porc cu mere coapte

Cotlet de porc cu mere coapte



Un fel de mancare foarte usor de preparat, gustos si aromat.Ingrediente...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda