• Fondant cu ciocolata

  • 788 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.85 din 13 voturi
  • reteta trimisa de retete.eva.ro
  •  
  • Preparare reteta :
  • Usor de facut, reusita garantata si opt portii delicioase.Ingrediente: 125 grame ciocolata neagra (cu minim 50% cacao), 125 grame unt (cu 65 % grasime), 125 grame zahar, trei oua, trei linguri cu varf cu faina, mirodenii (coaja de portocala, vanilie), doua linguri cu lapte.Preparare: Pregateste o tava rotunda, putin inalta, unsa cu unt si tapetata cu faina. O tava cu peretii detasabili este ideala. Topeste ciocolata in lapte, la microunde sau intr-un vas, in bain-marie. Cand ciocolata s-a topit, adauga untul si amesteca energic. Pune zaharul, pe rand, lingura cu lingura, si amesteca pana se topeste. Adauga mirodeniile. Separa galbenusurile de albus, adauga in compozitie, pe rand galbenusurile si apoi faina, in ploaie. Amesteca bine. Adauga albusurile, foarte bine batute spuma. Rastoarna in tava si coace prajitura circa 20-30 de minute. Sfat Eva: Daca vrei sa imbunatatesti acesta minune, adauga stafide, fructe confiate, bucatele de coaja de portocala din dulceata si nuci pisate. Serveste cu frisca.
  •  
  • Fondant cu ciocolata 1659.jpg
ciocolata neagra, desert, fondant

Retete asemanatoare



Tort de castane cu fondant alb

Tort de castane cu fondant alb



Blatul: 375 g piure de castane, 75 g migdale albe pudra, 75 g...
Floricele din fondant

Floricele din fondant



1 kg. de zahar, 500 ml. apa, 15 ml. zeama de lamaie

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda