• Friptura "Martini"

  • 1047 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de retete.eva.ro
  •  
  • Preparare reteta :
  • Este un deliciu, potrivita doar pentru evenimentele festive! Merge excelent ca aperitiv, trasa in betigase garnisite cu masline umplute.Ingrediente si cantitati: 3 linguri cu ghimbir macinat2 linguri cu ulei vegetal1/4 ceasca cu vermut sec2 catei de usturoi, zdrobiti1/2 lingurita cu busuioc uscat1/2 lingurita cu maghiran uscat1/4 lingurita cu sare3 bucati mari de carne de porc6 masline umplute cu ardeiMod de preparare:1. Combina toate ingredientele intr-un vas, cu exceptia carnii si a maslinelor.2. Cresteaza bucatile de carne si pune-le la marinat in sosul rezultat , timp de 2 ore, la temperatura camerei. Dupa ce s-a scurs timpul, indeparteaza bucatile de carne din sos si pune-le deoparte.3. Caleste apoi bucatile de carne, pe fiecare parte, timp de 6 minute, la foc mediu, stropindu-le cu sos. Cand sunt gata, trage-le in betigase, garnisite la capete cu masline umplute.
  •  
  • Friptura
busuioc, carne de porc, ghimbir, maghiran, masline umplute, sare, ulei, usturoi, vermut

Retete asemanatoare



Friptura de berbec

Friptura de berbec



1 kg piept de berbec, 1 ceasca de ulei, 1 lingura de unt, sare,...
Salată cu porc fript şi alioli

Salată cu porc fript şi alioli



  Timp de preparare: 17 minute"Nepoate, ţine minte:...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda