• Friptura de iepure cu sos de vin

  • 565 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1/2 iepure sau pulpele din spate de la un iepure mare, sare, 1 cren­guta de cimbru, 1 ceasca de ulei, 1 cana de supa, piper boabe, 1 pahar de vin rosu, verdeata,
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se marineaza carnea citeva ore, se scoate si se sterge cu un prosop curat. Se sareaza si se lasa sa stea asa o jumatate de ora. Se pune car­nea in tava de friptura cu o cana de supa si o ceasca de ulei, cu putina sare si citeva boabe de piper. Se frige la foc iute o ora, apoi se intoarce si se adauga vinul si crenguta de cimbru. Se mai lasa o ora la foc po­trivit, timp in care se stropeste friptura cu sosul din tava. Cand a prins o crusta aurie, carnea se scoate pe un platou, se taie bucati si se stro­peste cu sosul din tava, presarata cu verdeata tocata.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Friptura se serveste cu garnitura de legume si salata de sezon. Alte retete recomandate
  •  
iepure, sare, cimbru, ulei, supa, piper

Retete asemanatoare



Friptura de vitel cu legume

Friptura de vitel cu legume



1kg piept sau spata de vitel, untdelemn, 2 cepe, 4-5 ciuperci,...
Friptura

Friptura "a la Taka"



2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare ),...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda