• Friptura de porc cu legume

  • 879 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de retete.eva.ro
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se prepara usor, nu te va tine prea mult in bucatarie, iar gustul este divin. Ingrediente si cantitati:800 grame de ceafa de porc2 cepe, taiate in sferturi1/2 kg de rosii, taiate in sferturi800 ml vin alb sec500 ml supa de carne4 linguri cu ulei1 lingura cu mustar1 foaie de dafin1 lingurita cu zaharsare si piper proaspat macinatMod de preparare:1. Ceafa de porc se freaca cu sare si piper si se rumeneste pe toate partile in ulei incins.2. Se adauga rosiile si ceapa, apoi foaia de dafin si se lasa la inabusit. Se stinge cu vinul alb sec, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit circa o ora si jumatate. Poti adauga, cand mancarea mai scade, cate putin din supa de carne. 3. Dupa ce s-a facut carnea, se scoate si se adauga in sos sarea, piperul si zaharul, lasandu-l sa fiarba inca 4 minute.4. Friptura se serveste calda, alaturi de sos, cu o garnitura de cartofi la cuptor.
  •  
  • Friptura de porc cu legume 2009.jpg
carne, ceafa de porc, ceapa, condimente, Craciun, friptura, mustar, porc, vin

Retete asemanatoare



Friptura in saramura cu piure de legume

Friptura in saramura cu piure de legume



Piept de cocos de munte, 2 linguri de unt, sare, piper negru macinat...
Muschi fript cu compot de prune

Muschi fript cu compot de prune



1 bucată de carne de porc (sau 500 g de coapsă) 10 prune uscate 2...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda