DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Friptură de porc picantă
 

  • Friptură de porc picantă

  • 1685 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.08 din 13 voturi
  • reteta trimisa de retete.eva.ro
  •  
  • Preparare reteta :
  • O friptură uşor de realizat, dar cu o savoare inedită. Poţi adăuga orice tip de legume doreşti, după gust.Ingrediente:800 grame de ceafă de porc2 cepe tăiate rondele1/2 kg de roşii, tăiate în sferturi800 ml vin alb sec500 ml supă de carne4 linguri cu ulei1 lingură cu muştar1 foaie de dafin1 linguriţă cu zaharpudră sau pastă de ardei iutesare şi piper Mod de preparare:1. Ceafa de porc se freacă cu sare şi piper şi se rumeneşte pe toate părţile în ulei încins.2. Se adaugă roşiile şi ceapa, apoi foaia de dafin şi se lasă la înăbuşit. Se stinge cu vinul alb sec, se acoperă şi se lasă la foc potrivit aproximativ o oră şi jumătate. Poţi adăuga, când mancarea mai scade, câte puţin din supa de carne.3. Dupa ce s-a facut carnea, se scoate şi se adaugă în sos sarea, piperul, zahărul şi ardeiul iute, lăsându-l să fiarbă încă 5 minute.4. Friptura se serveşte caldă, alături de sos.
  •  
  • Friptură de porc picantă 1368.jpg
ceafa de porc, friptura, mancare

Retete asemanatoare



Friptura taraneasca

Friptura taraneasca



4 felii muschi de porc, 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingura...
Friptura din pulpa de capra

Friptura din pulpa de capra



1-1,5kg pulpa de capra fara...


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda