DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Friptura de vita la tava - <p>Se pune la
 

  • Friptura de vita la tava

  • 11298 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.70 din 10 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1/2 kg. muschi de vita,

    4 cepe mari,

    3 cutii ciuperci,

    o legatura patrunjel,

    1 pachet unt,

    6 linguri ulei de masline, sare, piper, condimente,

    150 g bulion de rosii

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se pune la fiert bucata de carne, cu sare, piper, o foaie de dafin, citeva boabe de piper si de enibahar. Se fierbe pentru aproximativ 45 de minute (astfel incit sa nu se fiarba complet).

    Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata solzisori, iar cind ceapa s-a patruns bine si a inceput sa se inmoaie, se pun ciupercile. Se toarna deasupra un polonic de zeama de carne. Se lasa sa se patrunda si ciupercile, apoi se incorporeaza bulionul, adaugind inca 1-2 polonice de zeama de carne daca este necesar. Se pune sare, piper si alte condimete (busuioc, oregano). Se scoate carnea si se taie felii de un deget grosime. Se asaza feliile de carne intr-o tava unsa cu unt, peste care se toarna 2-3 polonice de zeama. Se pune pe fiecare feliuta de carne cite un cubulet mic de unt si se baga la cuptorul bine incins, aprox. 10 min.

    Se scoate din cuptor dupa 10 minute si se pune deasupra amestecul de legume, peste care se presara patrunjel proaspat tocat. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc potrivit, 50 de minute.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp de preparare 2 h.

  •  

Retete asemanatoare



Friptura frageda in sos de legume

Friptura frageda in sos de legume



1 kg carne vita 1 ceapa mare 250 g morcovi 250 g telina 200 g praz Sare,...
Friptura inabusita nemteasca

Friptura inabusita nemteasca



jumatate kg pulpa de porc, slanina, un morcov, 3 cepe, bere neagra

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda