• Friptura din pulpa de capra

  • 1210 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 0.00 din 0 voturi
  • reteta trimisa de Dan
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1-1,5kg pulpa de capra fara os,

    tarhon,

    vin alb sec,

    sare,

    piper,

    cardamon,

    anason

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se opareste carnea de capra in apa fierbinte cu tarhon si o lingura de otet, dupa care se portioneaza si se lasa la scurs.
    Intr-un tuci de mamaliga se incinge putin ulei de masline si se pune carnea la prajit, intorcand-o pe ambele parti pentru a forma crusta. Dupa aceasta se acopera cu un capac si se lasa la facut. Daca zeama lasata de carne nu acopera bucatile, turnati un pahar cu apa. Tot acum se adauga sarea si condimentele. Se lasa pe foc mic si cu capac. Cand este aproape gata (moale) se adauga vinul alb si se mai fierbe putin tot acoperit.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Friptura se serveste foarte calda cu salata de varza sau ardei copti si garnitura de legume fierte (cartofi, broccoli, dovlecei sau fasole verde).

  •  

Retete asemanatoare



Friptura

Friptura "a la Taka"



2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare ),...
Friptura de porc

Friptura de porc



80 dg pulpa de porc 2,5 dl bere ulei faina patrunjel sau arpagic...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda