• Friptura miel la tava

  • 462 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1 pulpa spate de miel 2-3 linguri ulei de masline 2 linguri de piper macinat praf de ardei iute sare 7-8 crengute de cimbru 2 cani de vin alb 1 capatana usturoi desfacuti dar lasati in coaja
  •  
  • Preparare reteta :
  • Pregatim carnea astfel: Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se pun crengutele de cimbru. Asezam carnea pe patul facut si mai adaugam 2 catei de usturoi feliati si cana de vin. Se lasa la rece peste noapte carnea pentru mai mult gust. A doua zi se acopera carnea cu folie de aluminiu a.i sa creem un cort si se da la cuptor pentru 4 ore. Dupa 2 ore scoatem tava din cuptor mai adaugam o cana de vin si restul cateilor de usturoi de data asta in coaja. Carnea este gata atunci cand se poate desprinde usor. Rolul foliei de aluminiu este sa ajute la fragezirea mai rapida a carnii. Pofta buna!
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se poate servi cu un sos format din uleiul ramas in tava peste care mai putem adauga 300g iaurt...
  •  
miel, ulei de masline, piper boabe, praf de ardei iute, sare, cimbru, vin, usturoi

Retete asemanatoare



Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor



1/2 but porc, sare, piper, 2-3 catei usturoi
Friptura impanata din carne de vaca

Friptura impanata din carne de vaca



1 kg carne macra, 200 g costita afumata, usturoi, sare, 1 ceasca...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda