• Oua Umplute

  • 4863 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.67 din 9 voturi
  • reteta trimisa de Silvia
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 10 oua

    1 conserva pateu porc - 200 gr

    100 gr margarina sau unt - fiecare dupa preferinte

    maioneza sau pentru maioneza:

    1 lingura mustar

    sare

    piper

    1 lamaie sau 1 lingura otet

    1 sticla ulei

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se fierb ouale in apa cu multa sare. Dupa ce s-au fiert si s-au racit se curata si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun separat albusurile de galbanusuri.

    Separat se amesteca pateul, margarina (respectiv untul) si galbenusurile, sare si piper intr-un bol pana se obtine o pasta.

    Se umplu albusurile cu pasta rezultata si se aseaza pe un platou.

    Deasupra ornam cu maioneza ( in cazul in care nu aveti maioneza gata preparata ea se face astfel: 1 galbenus crud, 2 galbanusuri fierte, sare, piper, 1 lingura mustar, 1 lingura otet sau 1 lamaie, se amesteca intr-un bol. treptat se adauga ulei si se bate cu mixerul pana cand obtinem o pasta cu consistenta de frisca).

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se prepara foarte repede si foarte usor. Este un foarte bun aperitiv cu care nu puteti da gres! Ouale vor fi delicioase!

  •  

Retete asemanatoare



Oua surpriza cu sos picant - Culinar.ro

Oua surpriza cu sos picant - Culinar.ro



6 oua, 30 gr. unt, o lingura sunca tocata, o lingurita pasta...
Aperitiv cu oua smantana si cascaval

Aperitiv cu oua smantana si cascaval



125 gr. margarina,
250 gr. apa,
putina sare,
150 gr....


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda