• Oua de prepelita murate

  • 2341 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.96 din 28 voturi
  • reteta trimisa de Daniela
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 40 oua de prepelita

    sare,

    otet,

    cimbru,

    foi de dafin,

    leustean,

    marar,

    piper,

    ienibahar

  •  
  • Preparare reteta :
  • Fierbeti ouale tari la foc mic (pentru un borcan de 720 ml = 35-40 de oua), dupa ce in prealabil ati pus sare in apa ca sa le decojiti mai usor. Dupa ce au fiert, le tineti in apa rece, apoi le decojiti si le intepati usor din loc in loc cu o scobitoare.

    Le asezati intr-un borcan de 720 ml si peste ele turnati saramura pe care o faceti astfel: puneti 400 ml apa la fiert cu 30-40 ml otet, sare, cimbru, foi de dafin, leustean, marar, piper, ienibahar. Dupa fierbere, saramura se limpezeste, apoi o lasati sa se raceasca si o turnati printr-o strecuratoare fina peste oua.

    Puneti capacul si pastrati borcanul la loc racoros (chiar si in frigider). Le puteti consuma dupa o zi, doua, cand au luat aroma ingredientelor din saramura.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Mai departe depinde de fantezia fiecarei gospodine in ornarea si servirea lor... se pot servi ca atare, doar murate sau langa friptura.

  •  

Retete asemanatoare



Oua genoveze

Oua genoveze



-8 oua fierte tari -1 lingura de patrunjel verde tocat...
Oua cu branza

Oua cu branza



5 oua, 10 rosii tari, 10 linguri branza burduf, 10...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda