• Pasca traditionala de paste

  • 36514 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.55 din 56 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 750 g branza dulce,

    5 oua,

    10 linguri zahar,

    3 linguri lapte praf,

    1/2 kg smantana,

    2 linguri faina,

    250 g stafide,

    100 g unt topit,

    coaja vanilie,

    2 plicuri zahar vanilat

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se amesteca branza cu galbenusurile, zaharul, laptele praf, faina, smantana, stafidele, mirodeniile, untul topit. Se omogenizeaza bine. Se adauga albusurile batute spuma, se amesteca incet. Se tapeteaza bine o cratita de 3 litri, cu hartie unsa cu unt si presarata cu faina. Se pune compozitia si se coace aprox 1 ora la foc potrivit.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp de preparare 1h si 45 min.

  •  

Retete asemanatoare



Pasca fara aluat

Pasca fara aluat



800 gr branza de vaci; 5 linguri faina; 1 plic de praf budinca de...
Pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata



Pt aluat: - 3 oua - 75 g iaurt (1/2 cana); - 2-3 linguri zeama lamiie;...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda