• Pasta de martipan

  • 1652 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 5.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 450g migdale macinate, 460g zahar praf foarte fin macinat, 1 lingura suc de lamaie, ½ lingurita esenta de migdale, 2 oua intregi mici sau 2 albusuri de oua mai mari.
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se amesteca migdalele macinate (daca sunt faina de migdale este si mai bine) cu zaharul praf. Se face o adancitura in mijloc si se adauga sucul da lamaie, esenta de migdale si atata ou sau albus de ou cat este necesar pentru a obtine o compozitie omogena ca o plastelina. Se framanta putin martipanul obtinut, se da o forma ca de baton care se presara cu zahar pudra si se inveleste cu folie de plastic. Se tine la frigider pana cand se foloseste ca umplutura sau decoratii pentru torturi.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Reteta Pasta de martipan a fost propusa de Carmen L Discuta mai multe despre aceasta reteta pe...
  •  
  • Pasta de martipan 6843.jpg
migdale, zahar, suc lamaie, oua

Retete asemanatoare



Pasta de parizer - Culinar.ro

Pasta de parizer - Culinar.ro



80 g margarina 200 g parizer 100 g ardei verde 100 g...
Pasta de pate vegetal - Culinar.ro

Pasta de pate vegetal - Culinar.ro



o cutie pate vegetal, 2 linguri margarina, 2-3 lingurite...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda